2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

درسته با مریضی چی؟

اونم درد داره فک میکنم بستگی داره فکرکن تو کسی سالها توبستر سرطلانو بعد میره خب مسلما قبل مرگ درد کشیده و عادی مرده اما یکی سرطلان داره دوماهه و یا چندساله باهاش میسازه ی هواوج میکنه ومیمیره این درد بیشتری داره یکی ازدردای مزگم لحظه جدایی روحو جسم شنیدم تو انسانایی ک دنیا روترجیج میدن سخته چون روح حاضرنیس جداشه وسعی داره برگرده به بدن که همون فشارقبره این

👑یک زن اگر زن باشد ملکه است👑
یه شب بابام رفته بود مسافرت.مامانم تو اتاق خودش بود منو داداشم که ازم کوجیکتره کنارهم تو یه اتاق دیگ ...

چه خوب این تعریف ها رو میشنویم ترسمون از مرگ خیلی کم میشه 😊

یم 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

چه خوب این تعریف ها رو میشنویم ترسمون از مرگ خیلی کم میشه 😊 یم 

بعضی وقتا به مامان میگم کاش بیدارم نمیکردی

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد
ميدوني من داييم سه يال فوت شده هر روز از اونموقع تا حالا ب مرقع حون دادنش فكر ميكنم  چون سكته ...

عزیزم لحظه مردن اینقد تند اتفاق میوفته ک کسی ک چشاش بازه وقت نمیکنه حتی ببنده. این فکرا رو نکن. خدا بیامرزتش  

‏واسه یه چایی خور دمای هوا مسخره‌ترین چیز واسه سنجش چایی خوردن یا نخوردنشه، بابا تو اصلا بگو هوا 60درجه اس باید چایی باشه که آدم بخوره حال داشته باشه بلند شه کولرو روشن کنه یا ن؟؟بابام حالش خوبه میگه برو یه لیوان چای بریز الان میچسبه،مشکل پیش میاد میگه یه چای بریز ببینیم چه خاکی باید تو سرمون بریزیم، هیچ اتفاقی نیفتاده میگه دخترم سرپایی یه چای بریز، داره چای میخوره میگه حواستون به سماور باشه ابش خشک نشه، چاییش تموم میشه میگه اخیش چه چسبید یکی دیگم بریز 😩😩😩😩رها کن پدر من . یکی بیاد خونه ما خل میشه،صبحانه میخوریم چای میدیم بعدش،قبل ناهار چای میدیم،بعد ناهار چای میدیم،عصر چای میدیم،قبل شام چای میدیم،بعد شام چای میدیم،یکی هم قبل خواب میدیم مهمون حال کنه😁😁😁نصف شبم بیدار میشن برن دسشویی تو راه بابام از چاییی ک داره میخوره بهشون تعارف میکنه😎😅😁😁😁‏لنتی ترین و خطرناکترین نوع اعتیاد، اعتیاد به چاییه اینجوری که الان داریم از گرما کباب میشیم ولی لیوان چایی دستمونه🤩
بعضی وقتا به مامان میگم کاش بیدارم نمیکردی

خدا نکنه از زندگی لذت ببر 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی   

خدا نکنه از زندگی لذت ببر 

اخه مرگ راحتی بود.گازگرفتگی تو خواب😁

تجملات هیچگاه جاذبه ای برایم نداشته...من چیزهای ساده را دوست دارم...کتاب ها را...تنهایی را...وبودن با کسی که تو را می فهمد

جون به سر کردن یعنی یکی که داره جون میده نباید پیشش باشی یا اگه هستی اصلا نباید سروصدا کنی یا جیغ بزنی بد جون میده و اذیت میشه باید تو یه محیط آروم باشه طرف

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
اخه مرگ راحتی بود.گازگرفتگی تو خواب😁

اره والا  دور از جون آدم اگر تو خاب بمیره چقدر راحته 😀