2777
2789

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

پس چیکار کنم مرغ رو نواری تیکه کنم تفت بدم؟اگه از قبل مرغ های نواری رو مزه دار کنم بعد تفت بدم خوب م ...

من مکعبی خورد میکنم

مزه دار میکنم

همراه با مواد دیگه مثل هویج و رب و فلفل دلمه و تفت میدم

یکم اب میریزم درو میبندم

ده دقیقه قل میخوره اضافه میکنم به ماکارونی

من مکعبی خورد میکنممزه دار میکنم همراه با مواد دیگه مثل هویج و رب و فلفل دلمه و تفت میدمیکم اب میری ...

پس من اول مرغ های تیکه شده رو با فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک و سیر و پاپریکا و ادویه کاری و یکم روغن زیتون مزه دار میکنم میزارم تو یخچال یکم مزه بگیره

بعد پیاز رو ریز خورد میکنم یکم که رنگش عوض شد زردچوبه اضافه میکنم چون زردچوبه روی مرغ بریزم بدم میاد بعد مرغ ها رو اضافه میکنم نفت که خورد قارچ ها رو اضافه میکنم بعدش هم رب رو با یکم آب جوش قاطی میکنم اضافه میکنم بهش درسته؟😂

قارچ رو از قبل تفت بدم یا اضافه کنم با مرغ ها خودش پخته میشه؟

زیاد اهل آشپزی نیستم ممنون میشم راهنماییم کنین😂🙏🏼

پس من اول مرغ های تیکه شده رو با فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک و سیر و پاپریکا و ادویه کاری و یکم روغن ...

قارچ و بعد مرغا بریز

یکم تفت بده چون اب میندازن

تا مرغا مغز پخت شن اوناهم ابشون کشیده میشه و طعم هاهم جا میافتن و میرن به خورد همدیگه=)

گوشتاتو که میزاری مزه دار بشه یه کم ابلیمو هم اضافه کن

مثلا اندازه یه قاشق چای خوری =)

قارچ و بعد مرغا بریز یکم تفت بده چون اب میندازن تا مرغا مغز پخت شن اوناهم ابشون کشیده میشه و طعم هاه ...

قارچ رو از قبل تفت بدم بعد بهش اضافه کنم بهتر نمیشه؟

قارچ رو از قبل تفت بدم بعد بهش اضافه کنم بهتر نمیشه؟

تست کن

من اینطوری میپزم خوب میشه

فک نکنم تفاوتی بکنهاونیکه راحت تری و بهت حس بهتری میده رو انجام بده =)

راستی موقع تفت قارچ چند قطره ابلیمو بزن که سیاه نشن