2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

فک کنم مثله زایمان باشه دردارو تحمل کنی و وقتی تموم شد یه حس و حال خوب بهت دست بده شاد باشی یه همچی ...

شاید. اینجوری فکرنکرده بودم

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره
بعدشو کارندارم چی میشه. ولی جون دادن فکنم خیلی سخت باشه

نمیدونم ولی داییم تایلند فوت شد وقتی برگردوندیمش ایران چشماش کاملا وحشت زده باز بود و زبونش از بین دندوناش ول بود بیرون

تیکر تولد یکسالگی دخترم  
جون دادن برای من سخت نیس مفهومش.. اینکه آخرین اشک وقتی مردی میریزه سخته... میگن بعضی مرده ها با اینک ...

روده ها تا چند ساعت کار میکنن و چون کنترل نیست دفع وجود داره 🤢

واقعا به چی غره هستیم !؟،😢

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
روده ها تا چند ساعت کار میکنن و چون کنترل نیست دفع وجود داره 🤢 واقعا به چی غره هستیم !؟،😢

واقعا؟!حرص چی میخوریم ما؟

دراصل  جادوگر  بود   گفتم  دعا نویس  چون  با  دعانویس &nb ...

آخه گفتی آدم خوبی بود .ان شالله جادوهای خوب خوب میکرد پس .خدا رحمتش کنه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
سلام   بستگی   به  اعمالمون  داره  شنیدم    اونایی  که &nbs ...

اره اماما هم گفتن اینو که براادم خوب مث بوکردن گل و براادم بد سخته

لحظه جون دادن منظورمه

بله منم همون لحظه رو میگم.چون خیلی ها دچار سکرات مرگ میشند.یا تشنه و گرسنه از دنیا میرند.اما برای مومن بدون درده.مثل بوییدن گل سرخ.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

هرچه به این دنیا وابسته باشی فکر کنم سختره ولی من تجربه جداشدن روح از بدنم رو دارم مثل این میمونه که کم کم کنترل بدنتو رو از دست میدی به اصطلاح بدنت سر میشه من سعی میکردم با تکون دادن خودم رو کنترل کنم فکر  کردم دارم میخوابم ولی نمیخواستم بخوام بعد روحم جدا شد دردی نکشیدم 

اشتباهم این بود هر جا رنجیدم خندیدم فکر کردند درد ندارد ضربه ها را محکم تر زدند...
بله منم همون لحظه رو میگم.چون خیلی ها دچار سکرات مرگ میشند.یا تشنه و گرسنه از دنیا میرند.اما برای مو ...

خوش به حال مومن 😢