2777
2789

سخته چون درگیر دنیاییم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
سر بابام تو بغل بود هر چی صداش کردم جوابم نداد مامانم هم وسط جلسه قران وقتی صلوات اخر فرستاد چشماش ...

اخی عزیزم خدارحمتشون کنه😔

بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من از مرگ نمیترسم ولی از این ک چجوری بمیرم میترسم تو اتیش سوختن و تصادف و تیکه تیکه شدن و این ک حیو ...

وای آره .من همیشه از خدا مرگ خوب رو می‌خوام .تو رختخواب دو روز تا یه هفته

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

جون دادن برای من سخت نیس مفهومش.. اینکه آخرین اشک وقتی مردی میریزه سخته... میگن بعضی مرده ها با اینکه مردن اما ممکنه برای آخرین بار اشکشون بیاد 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍
وای آره .من همیشه از خدا مرگ خوب رو می‌خوام .تو رختخواب دو روز تا یه هفته

منم 

🦁☀️ 💚🤍❤️ 🖤🥀از خون جوانان وطن لاله دمیده🖤🥀بزن باران که دین را دام کردند شکار خلق و صید خام کردند بزن باران خدا بازیچه ای شد که با آن کسب ننگ و نام کردند

سلام   بستگی   به  اعمالمون  داره  شنیدم    اونایی  که &nbs ...

بالاخره خدابیامرز جادوگر بود یا دعا نویس؟

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
جون دادن برای من سخت نیس مفهومش.. اینکه آخرین اشک وقتی مردی میریزه سخته... میگن بعضی مرده ها با اینک ...

چجوری یعنی؟موقع جون دادن؟یا بعدش؟کلا بعد مرگ از سوراخهای بدن دفع میشه. براهمین بعد غسل پنبه میزارن. شاید اون اشک هم بخاطر درد زیاد جون دادنه

نمیدونم ، اما مادربزرگ من راحت جون رو از دست داد چون خیلی چشم به راه نبود و توی دنیا تعلق خاطری نداش ...

خدا بیامرزدش