2777
2789

سلام بچه ها من طبیعی زایمان کردم چن تایی از بخیه هام باز شدن.. دکترم خشک کننده داده با پماد.. الان 3...4 روزی میشه دارم استفاده میکنم اما با اینکه 20 روز از زایمان گذشته هنوز باز هس و گاهی ازش خون میاد.. کسی تجربه ای داره کمک کنه؟ 

یه سوال راسته موقع زایمان طبیعی بدون بی حسی بخیه میزنن ؟ اینجوری که ادم پدرش در میاد ؟ من قبلی سزارین بودم اینو طبیعی میخواستم اطرافیان اینجوری گفتن 

وزن اولیه۸۳☹️ وزن هدف اول۷۵ 😘هدف دوم ۷۰🤩🤩🤩🤩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال راسته موقع زایمان طبیعی بدون بی حسی بخیه میزنن ؟ اینجوری که ادم پدرش در میاد ؟ من قبلی سزاری ...

اینقدر درد طبیعی زیاده که بخیه زدن بدون بی حسی اصلا برات چیزی نیست حس نمیکنی

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستی...خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم... بگذار آرام باشم، به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی... فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم...اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی احساس خودت به تمام بنده هایت...آری حس مادری را میگویم 😊😊❤❤
یه سوال راسته موقع زایمان طبیعی بدون بی حسی بخیه میزنن ؟ اینجوری که ادم پدرش در میاد ؟ من قبلی سزاری ...

نه دروغه بی حسی میزنن .ولی منو وقتی از حس دراومده بود بخیه میکردند که واقعا هرچی نخ وسوزن میزد از تموم دل وجیگرم میفهمیدم 

خیلی بد بود اگه دکتر خوب باشه درد نداره وبه موقع بی حسی بزنه 

نه دروغه بی حسی میزنن .ولی منو وقتی از حس دراومده بود بخیه میکردند که واقعا هرچی نخ وسوزن میزد از تم ...

چرا ازحس دراومد بخیه زدن 

حتما طولش داده دکترتون 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

من بخیه هام زیاد بود و از اول انگار چند تاش باز شده بود ولی خوب همش که باز نشده بود کم کم خودش جوش خورد

قندت اگه بالا باشه یا زیادی شیرینی و کربوهیدارات مصرف کنی دیرتر خوب میشی

پماد الفا هم بزن خیلی توی ترمیم بافت موثر