2777
2789
عنوان

فکر و خیال

82 بازدید | 10 پست

بخدا نا شکری نمی کنم هااا ولی اگه می دونستم با اومدن یه بچه این همه میخام عذاب بکشم هیچ وقت نمی یاوردم اولش راه نمی رفت بعدش راه رفت الانم حرف نمیزنه موندم مدرسه رو چه خاکی بریزم سرم تمام این مدت گفتار درمانی نیومد گریه کرد فرار کرد اخر سرم تمام این استرس ها شد تومور ۴ سانتی چسبیده به غده تیروئید که تومور و تیرو ئید باهم جراحی کردن در اوردن الانم ید درمانی شدم و بازم فکر و خیال حرف نزدن بچه

چند سالشه ؟ این همه استرس چیه

پسر من دوسالگی راه رفت پنج سالگی هم حرف زد والا ناراحت نبودم بچه رو هم اذیت نمیکردم این دکتر اون دکتر . همه یکی نیستن یکی دیر حرف میزنه یکی زود

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

امیدوارم زودتر سلامتیت رو به دست بیاری

عزیزم هر مرحله ای از زندگی چالش داره

بچه داری

درس خوندن

کار

ازدواج

هر کس هم چالش های زندگیش ی جوره

به نظرم نگران بچه ت نباش حتما گفتار درمانی ها رو ادامه بده براش

تلویزیون اصلا نذار ببینه

ببرش پارک بیرون با بچه ها وقت بگذرونه

گوشی رو هم حذف کن

چندسالشه ،بعضی بچهادیرزبون بازمیکنن حتی تاپنج سال

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

چیکار کردی حرف زد بگو تو رو خدا

والا هیچی . تا اون موقع کلمه میگفت نمیتونست جمله بسازه بعد یواش یواش چندتا کلمه رو کنار گفت یکسال هم طول کشید تا کاملا صحبت کنه اصلا بهش فشار نیاوردم . الان هم میره پیش دبستانی خیلی بهتر شده روان حرف میزنه

شازده کوچولو پرسید : غمگین تر از اینکه بیای و کسی خوشحال نشه ، چیه؟ روباه گفت : بری و کسی متوجه نشه! 
متولد۱۴۰۰/۱۰/۳۰

هنوز چهار سالشه و اینطوری میکنی؟ به خدا باید دکتر بری نابود نکن بچه رو فشار نیار خودش حرف میزنه

متولد۱۴۰۰/۱۰/۳۰

خداحفظش کنه مشکلی نیس خواهرزادم تاپنج سالگی سه ساعت منتظرمی نشستیم تا یه کلمه اززبونش دربیادتازه نصفشونمی فهمیدیم بعدش خودبخوداوکی شدعزیزم

کاش می شد تمامِ آدم های غمگین و تنهایِ جهان را در آغوش کشید ، برایشان چای ریخت ، کنارشان نشست و با چند کلامِ ساده ، به لحظاتشان رنگِ آرامش پاشید و حالشان را خوب کرد .کاش می شد این را قاطعانه و آرام در گوشِ تمامِ آدم ها گفت ؛که غم و اندوه ، رفتنی است و روزهای خوب در راه اند ،که حالِ همه مان خوب خواهد شد 

برنامه کارتونی فارسی تلویزیون زیادبراش بزارخیلی تاثیرداره