2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 79 پست

تو هر قانونی یه سری مظلوم واقع میشن .خدا کمکت کنه .الان یکی دوتا تاپیکاتو خوندم واقعا موقعیت سختی داری بیشترش فشار روحیه .خدا بهت گشایش خیر بده هرچه زودتر.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

ولی اینو میدونم که فقط در صورتی که همسر فوت بشه مهریه به نرخ روز عقد محاسبه میشه ولی اصلاً واسه طلاق اینجور نیس بلکه واسه طلاق سکه رو به نرخ روز دادخواست طلاق محاسبه میکنن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البته بنده خانومی رو دیدم با ازدواج کسبی میکرد

زن همسایه مون

پسر همسایه ما نامزد کرد از فرداش دید دختره با این پسر اون پسر میره بیرون تا حدی که جلو مادر شوهرش سوار ماشین مردها میشد میرفت

خانواده پسره هم از ترس ابروشون سریع طلاق دادن .دختره هم قبول کرد گفت طلاهای که خریدید واسه من

خودم میرم پی کارم

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
آره بی شعورا شوهر من دیروز برگشته میگه راحت طلاقت میدم مهریه به نرخ روز عقد شده 

اون که باهاتون شوخی کرده

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
نه بابا شوخی چیه واقعنی گفته  یه مدت درگیریم کلا

چرا زندگی ها اینطور شده همش شده جنگ و دعوا

چرا زندگی ها اینطور شده همش شده جنگ و دعوا

ما جنگ و دعوا نداریم ک😊

اون عاشق شده منم گفتم به درک خواستم طلاق بگیرم قبول نکرد میگفت جفتتونو با هم می خوام خخخ خوش خوراکه 

الان مهریه اینجوری شده میگه طلاقت بدم منم گفتم بخاطر مهریه طلاقم نمیدادی؟ گفتم مهریم و میبخشم طلاقم بده  اونم دیگه صداشو در نیاورد   

چرا زندگی ها این همه بی روح شده و راحت طلاق میگیرند

نمیتونم درکش کنم

همین دیروز میخوندم تاپیکی که یه خانم میگفت شوهرم منو کتک میزنه .با مشت میزد تو سر و صورتم .دلم خیلب سوخت براش حالم بد شد

این مردها از کجا اومدن که راحت رو زنشون دست بلند میکنند (خیلی نامردن خیلی هنر نیست دست رو زن بلند کردن و ضعیف گیر اوردن)

پدر مادر با هزار بدبختی دخترشون رو بزرگ کردن بدن به تو ببری هر روز  روش دست بلند کنی

و دختر هم از ترس که خانواده اش ناراحت نشن صداش در نیاد

چرا ادم باید حتما طلاق بگیره تا مهریه بگیره 

مگه مهرریه حق زن نیست !!!باید زن ب جنون برسه ک حقشو طلب کنه؟!؟

اگه چنین قانونی بزارن ک ب نرخ روز باشه مریه  تا 5000دیگه میشه کمترین پشت عقد

ک ده سال دگه باز خوب باشه دیگه حساب کن چ غوغایی میشه 

اصلا ازدواج نکردم ک بخوام طلاق بگیرم  اما دارن طلاقم میدن چون شوهرم فوق العاده بچه ننه و دهن ب ...

عزیزم یکی از بزرگترین مشکلات جامعه ما اینه خانمها شاغل نیستند برای همین همیشه بفکر مهریه ن جای کار کردن و رو پای خودشون وایسادن -از طرفی هم خیلی قوانین مثل حق طلاق حق مسکن سرپرستی فرزندان قبل عقد و حتی بعد عقد قابل تعیین تکلیفه و شما میتونستید موقع عقد حق طلاق بگیرید ولی متاسفانه اگاهی داده نمیشه و اطلاع ندارن اکثرا

چرا زندگی ها این همه بی روح شده و راحت طلاق میگیرند نمیتونم درکش کنم همین دیروز میخوندم تاپیکی که ...

خیلی جالبن این افراد که بازهم میمونن و بازهم کتک میخورن - خب چرا از حقش دفاع نمیکنه - واقعا چرا الانم باز تاپیک زدن شوهره زد تو سر زنش کوبید شکمش زنه باز میخواد باهاش بمونه -بنظرم خودکرده را تدبیر نیس -خودشون میخوان مورد ظلم واقع شن -جدا شدن و نون کارگری خوردن شرف داره به این کتک خوردنا

خیلی جالبن این افراد که بازهم میمونن و بازهم کتک میخورن - خب چرا از حقش دفاع نمیکنه - واقعا چرا الان ...

اونها به خاطر خانواده خودشون نمیرن سمت طلاق

دوست ندارن پدر و مادر ناراحت بشه