2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

665 بازدید | 79 پست

با این وضعی ک برای مهریه بریدن دارم تمام امیدم رو از دست میدم. باید کوتاه بیام از همه چیز.

آخه این چه ظلمیه در حق زنها. 

هم زندان رو برداشتن هم میخوان مهریه رو ب نرخ روز عقد حساب کنن

ینی دختر هیچکدوم از این حضرات متارکه نمیکنن؟! این اتفاقا فقط برا بقیه ست؟! 

فقط بلدن گلابی بخورن و همدیگه رو فحش بدن .... نهایتشم هم پرچم آتیش بزنن برا هیچ کدومشون اصلا مهم نیس زن چی میکشه تو این جامعه 

سلام ببخشید شما مگه ازدواج میکنید که بعد طلاق بگیرید خدای نکرده که نگران مهریه هستید

زندگی اگه زیبا باشه مهریه معنی نداره

خانوم بنده مهریه شو کامل بخشید تو تولدم الان مگه اتفاقی افتاده داریم زندگی میکنیم هر دومون هم راضی خدا رو شکر

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ببخشید شما مگه ازدواج میکنید که بعد طلاق بگیرید خدای نکرده که نگران مهریه هستید زندگی اگه زیبا ...

اصلا ازدواج نکردم ک بخوام طلاق بگیرم 

اما دارن طلاقم میدن چون شوهرم فوق العاده بچه ننه و دهن بینه و خیانت هم کرد پدر مادرشم از راه رفتن و خندیدن و خوردن من دلشون پره. دلشون عروسی میخواست ک یخ حوض بشکنه. ب خودم و خانواده م فحش و تهمت ناموسی بستن ....الانم با این قانونهای مسخره دارن طلاقم میدن .... شما فک کن یه روز دختر دار بشی در مقابل اینهمه ظلمی ک ب دخترت میشه چیکار میکنی؟ هم طلاقش رو میگیری هم فحشا رو ب جون میخری؟؟؟ میدونی هییییچ پولی ضربه ای ک ب روح اون دختر زده رو جبران نمیکنه؟!

با این بیکاریها و کساد کدوم مردی یه میلیارد یا کمتر داره بده ؟ 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

خیلی ها دارن از همین راه ها درامدزایی میکنن...جوون مردم چه گناهی کرده این هوا مهریه بده

بعدم اینکه انتخاب خوب انجام بدن که نخوان متارکه کنن

با این افکار ازدواج نکنین

خدایا بابت داده و ندادت شکر
با این بیکاریها و کساد کدوم مردی یه میلیارد یا کمتر داره بده ؟ 

اینم ما باید بش فک کنیم؟! وقتی دارن خیانت میکنن فک کنن ب این چیزا

یا ننه باباش وقتی ب راحتی میگن عروسمون ب حرف ما نیس اومدیم طلاقش بدیم

اصلا ازدواج نکردم ک بخوام طلاق بگیرم  اما دارن طلاقم میدن چون شوهرم فوق العاده بچه ننه و دهن ب ...

.شمام حق داری .ولی تا یه حدیش رو که میدن .به نظر من کم باشه ولی بده بهتر از اینه که زیاد باشه ولی از زیرش در برن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خیلی ها دارن از همین راه ها درامدزایی میکنن...جوون مردم چه گناهی کرده این هوا مهریه بده بعدم اینکه ...

همه وقتی دارن انتخاب میکنن ب نظر خودشون با بهترین کیس مورد نظر دارن ازدواج میکنن

این خیلی ها ک درآمد زایی میکنن درصدش کمتر از ده درصده. زن ازدواج میکنه ک زندگی کنه

اصلا ازدواج نکردم ک بخوام طلاق بگیرم  اما دارن طلاقم میدن چون شوهرم فوق العاده بچه ننه و دهن ب ...

شما شرایطت خاصه

خدا لعنت کنه خانواده ی شوهرتو.خدا ازشون نگذره

ولی باور کن ی مدت خیلی جوون بیگناه بابت این مهریه های هنگفت به زندان افتادن و خیلی ها اخاذی کردن

همه وقتی دارن انتخاب میکنن ب نظر خودشون با بهترین کیس مورد نظر دارن ازدواج میکنن این خیلی ها ک درآم ...

ازدواج هندونه ی دربسته هست

حالا چرا اذیتت میکنن مرضشون چیه؟