2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 79 پست
واقعا تو کت من یکی نمیره. ننه بابای طرف اومدن میگن میخوایم طلاقت بدیم مهریه هم نمیدیم تو زود خوابیدی ...

اینا تو دادگاه مطرح میشه ،  الکی هم نیست که طلاق دادن و مهریه ندادن

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
خدا کنه این قانون ب گوششون نرسه

واقعا هم ب گوششون نرسیده انقد پست فطرتن البته بعضیا ن همه مادرشوهرمنم خیلی بدجنسه همش توفکر طلاقه حتی یه بار میخاست بره ازبرادرش قرض بگیره مهریه منوبده درصورتیکه من ازهمه لحاظ ازشون بالاترم قیافه تحصیلات مالی و...تازه منوهمسرمم همودوست داریم نمیدونم مشکلش بامن چیه تازه دخترعمم هم هست 

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوناییکه اینقدر نامرد هستن راه فرار از مقدار زیادش رو هم بلدن .

این قانونها هم اونا رو پرروتر میکنه

حداقل یه قانون باشه ک پشت سر زنها باشه خیلی از ننه باباها دخالت تو زندگی جوونها نمیکنن 

الان حق طلاق با مرده کدوم مردی رفته دادخواست طلاق بده؟!

وقتی قانونی براش نیس لزومی هم نیس ک اجراش کنن. به شما بگن بیا قسطت رو بده ولی ندی هم اشکالی نداره چی ...

درسته متاسفانه  تو این مسیر خیلی حق ها پایمال میشه و بیشترین ضربه رو هم خانوما میخورن.

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اینا تو دادگاه مطرح میشه ،  الکی هم نیست که طلاق دادن و مهریه ندادن

وکیل من قاضی بازنشسته ست خودش میگه وقتی قانون ب نفع مرداست ما هم مجبور بودیم ب نفع مرد حکم رو صادر کنیم. میگفت تو ۱۶ سال قاضی بودنم ندیدم یه زن ب مهریه ش برسه. 

واقعا هم ب گوششون نرسیده انقد پست فطرتن البته بعضیا ن همه مادرشوهرمنم خیلی بدجنسه همش توفکر طلاقه حت ...

ننه بابای شوهر منم میگن باید طلاق بگیری اما بدون مهریه!!! بخدا زود داره. 

نه گلم یه همچین چیزی هم نیست به نرخ روز حساب میکنن و زندان هم داره دقیق اطلاع دارم که خدمتتون میگم&n ...

نه عزیز دیگه زندان نداره به خاطر این اوضاع اقتصادی ایت الله آملی لاریجانی در جمعِ دادستان های کل کشور اعلام کردن  فعلاً بدهکاریِ بابت مهریه زندان نداشته باشه 

الان داره اجرا میشه

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
ننه بابای شوهر منم میگن باید طلاق بگیری اما بدون مهریه!!! بخدا زود داره. 

باز ب مادرشوهر من حداقل فکر حق وحقوقی بود ب مادرشوهرم امیدوارشدم ولی دوست عزیزم ب خداواگذارکن خداخودش جوابشو میذه من واگذارکردم بخدا الان یک سال ونیمه باپسرش قهره دیدن همم نرفتن خداجوابشونو بده

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25

تو جامعه ما همیشه زن مقصره

ورزشگاه نباید بره بی حجاب نباید باشه نباید پا بده نباید درخواست طلاق کنه. حق طلاق با مرده ولی حتی تو دادگاه هم با زنها بد رفتاری میشه ک مهر میخوان . کلا زنها مقصرن!!!! 

وقتی قانونی براش نیس لزومی هم نیس ک اجراش کنن. به شما بگن بیا قسطت رو بده ولی ندی هم اشکالی نداره چی ...

درسته برای از مردها همین کار رو میکنند برای اینکه عذاب بدن طرف ببخشه

قانون کامل نیست مشکل داره قسطی کردن

فکر کن اصلا سر وقت هر ماه یه سکه بده 

۱۱۴ تا سکه هم باشه حدود ۹ سال خورده ای باید به یاد طلاقت و غیره باشی و نتونی فراموش کنی این یعنی عذاب روحی و روانی.که پیرت میکنه

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
وکیل من قاضی بازنشسته ست خودش میگه وقتی قانون ب نفع مرداست ما هم مجبور بودیم ب نفع مرد حکم رو صادر ک ...

کمی اشتباه گفته چون من نصف مهریمو گرفتم وتوی دوران عقد هم جداشدم مجتمع قضایی خانواده یک تهران طلاقمو رسیدگی کردند واز بابت مهریه خیلی به همسرم سخت گرفتن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم

عزیزم الان زندان نداره ولی قبلاً زندان داشت

درسته برای از مردها همین کار رو میکنند برای اینکه عذاب بدن طرف ببخشه قانون کامل نیست مشکل داره ق ...

عهد دقیانوس چندتا زن با مهریه کاسبی کردن اونام سراغ مردای پولدار و صاحب نام رفتن ک از آبروشون میترسیدن ولی همین بهانه ای شده ک الانم میگن زنها با مهریه دنبال سو استفاده ن!!!! منکه همچین زنی دورو برم ندیدم.‌... چند تا از این داستانا رو تو روزنامه ها خوندم فقط.

درسته برای از مردها همین کار رو میکنند برای اینکه عذاب بدن طرف ببخشه قانون کامل نیست مشکل داره ق ...

تازه اگه هم خانوم مهریشو ببخشه شوهره بازم ممکنه طلاق نده خانومه رو اونوقت ده سال با اعصاب وروان یه خانوم  خرد  میشه

عهد دقیانوس چندتا زن با مهریه کاسبی کردن اونام سراغ مردای پولدار و صاحب نام رفتن ک از آبروشون میترسی ...

درست میگی