2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 79 پست
اینم ما باید بش فک کنیم؟! وقتی دارن خیانت میکنن فک کنن ب این چیزا یا ننه باباش وقتی ب راحتی میگن عر ...

اوناییکه اینقدر نامرد هستن راه فرار از مقدار زیادش رو هم بلدن .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
اصلا ازدواج نکردم ک بخوام طلاق بگیرم  اما دارن طلاقم میدن چون شوهرم فوق العاده بچه ننه و دهن ب ...

بزارید طلاقتون بدن از اون بهتره که زندگی کنید هر رو‌عذاب بکشید و شکنجه روحی بشید.

زندگی با جنگ و دعوا فایده نداره 

ادم باید ارامش داشته باشه تو زندگیش

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شما شرایطت خاصه خدا لعنت کنه خانواده ی شوهرتو.خدا ازشون نگذره ولی باور کن ی مدت خیلی جوون بیگناه ب ...

آره قانونم کلی نوشته میشه .خدا کنه حق به حقدار برسه

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
.شمام حق داری .ولی تا یه حدیش رو که میدن .به نظر من کم باشه ولی بده بهتر از اینه که زیاد باشه ولی از ...

وقتی قانونی براش نیس لزومی هم نیس ک اجراش کنن. به شما بگن بیا قسطت رو بده ولی ندی هم اشکالی نداره چیکار میکنی 

حق طلاق هم با مرداست. ولی چون بخواد خودش درخواست طلاق بده مهریه بده انقد کشش میده ک زن جون ب سر شه بیخیال شه

الان ک خانمها میگن خیلی از زنها از طریق مهریه دارن کاسبی میکنن کدوم یکی از مردا ک حق طلاق دارن صاف و روراست میرن دادگاه درخواست طلاق میدن؟! همه شون میگن انقد لفتش بدیم ک خودت بزاری بری. ولی هیشکی بهشون ایراد هم نمیگیره

اصلا ازدواج نکردم ک بخوام طلاق بگیرم  اما دارن طلاقم میدن چون شوهرم فوق العاده بچه ننه و دهن ب ...

خو پس ازدواج کردید

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
بزارید طلاقتون بدن از اون بهتره که زندگی کنید هر رو‌عذاب بکشید و شکنجه روحی بشید. زندگی با جنگ و دع ...

خب طلاقم دارن میدن منتها بدون هیچ خسارتی

فردا همین بلا رو دوباره سر یه دختر و یه خانواده دیگه میارن. چهارتا ننه بابای بیشعور هم نگاه میکنن ب اینا همینکارو میکنن

ولی واقعا مهریه چیزه خوبیه اگه مهریه نبود مگه میشد جلو مردهارو بگیری یعنیا نصفی بخاطر مهریه پایبند ب زندگی هستن وبیشترمادرشوهرهای عوضی ازجمله مادرشوهرعوضی خودم اگه مهریه نبودا راحت ترعروسو اذیت میکردن وتهدید ب طلاق وبی ابرویی میکردن

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25

خیلی از جوونا به خاطر چشمو هم چشمی مقدارو بالا میگن و اینکه دختر از دستشون در نره .اگه از اول معقولانه مهریه تعیین کنن این حرفا پیش نمیاد .

سلام ببخشید شما مگه ازدواج میکنید که بعد طلاق بگیرید خدای نکرده که نگران مهریه هستید زندگی اگه زیبا ...

شما خودتو با بقیه مردا مقایسه نکن

اصلا باورم نمیشه مرد انقد بادرک و شعور 🤨🤨🤨

فهمیدم آرامش در زندگی از هرچیزی با ارزش تره ....

نه گلم یه همچین چیزی هم نیست به نرخ روز حساب میکنن و زندان هم داره دقیق اطلاع دارم که خدمتتون میگم&n ...

وکیل من گفت نداره 

و وکیل خیلی از بچه های همین سایت

از اول سال ۹۷ اینطوری شده

خیلی از جوونا به خاطر چشمو هم چشمی مقدارو بالا میگن و اینکه دختر از دستشون در نره .اگه از اول معقولا ...

واقعا تو کت من یکی نمیره. ننه بابای طرف اومدن میگن میخوایم طلاقت بدیم مهریه هم نمیدیم تو زود خوابیدی دیر بیدار شدی .... ینی چیزای مسخرهههههه

ولی واقعا مهریه چیزه خوبیه اگه مهریه نبود مگه میشد جلو مردهارو بگیری یعنیا نصفی بخاطر مهریه پایبند ب ...

منم موافق مهریه هستم در حد معقول و با توجه به دارایی ها .وگرنه آدمای ناتو آنقدر عذاب میدن طرف مقابلو که آرامش از زندگی می‌ره .حالا چه دختر یا چه پسر