عزیزم یکی از بزرگترین مشکلات جامعه ما اینه خانمها شاغل نیستند برای همین همیشه بفکر مهریه ن جای کار ک ...
اصلا ربطی ب شاغل بودن نداره من کارمندم نیاز مالی ندارم ولی دوتا دلیل محکم دارم ک مهریه م رو میخوام یکیش اینکه با دختر دیگه ای اینکارو نکنن دوم اینکه فقط با گرفتن مهریه حتی کم شاید بتونم توهینا و فحشاشون یادم بره. فک کن نشستی تو خونت یهو میان میگن اومدیم طلاقت بدیم!!! تو زیاد غذا خوردی !!! به همین مسخرگی
خیلی جالبن این افراد که بازهم میمونن و بازهم کتک میخورن - خب چرا از حقش دفاع نمیکنه - واقعا چرا الان ...
تا توی شرایطش نباشی نمیتونی درک کنی . ایشالا هیچوقتم قرار نگیری. من خودم ارشدم کارمندم پدر مادرم فرهنگیه برادرم آلمانه شوهر خواهرم مشاور وزیره. اینارو گفتم ک فک نکنی از روی ناآگاهی میگم تا تو شرایط نباشی نمیفهمی. اینجا ایرانه..... هرچقد هم باسواد و روشن فکر باشی انرژی منفی و طرز تفکر آدمای دوروبرت روت تاثیر میزاره. اینکه با طلاق به همه اعلام کنی شکست خوردی سخته. اینکه هممممه خوب دقت کن هممممه علت طلاق رو ازت جویا میشن. به دو نفر میگی ب تو چه با همه نمیتونی این رفتارو بکنی. بعد همه اینا میرن رو منبر و سرزنش و نصیحت!!!! حالا هر چقدرم تو بگی جدایی ب نفعت بوده نمیفهمن!!!! من رفتم مشاور گفت چیکار کردی ک خیانت کرده!!! رفتم یه مشاور دیگه گفتم حالم خوبه زیادم داغون نیستم گفت نه تو سه سال نباید خوب باشی!!! این طرز فکر روانشناس های این جامعه ست همینو بسط بده ب جامعه.... تو جامعه با چند نفر درگیر شم؟!