2777
2789
عنوان

خیلی نگرانم

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 79 پست
 پدر مادرشون از اینکه دخترش کتک بخوره خوشحال میشه؟!

نه دختره صداشو در نمیاره که پدر و مادرش ناراحت نشن

بعضی ها هم چون خودشون پسره رو انتخاب کردند میترسن بگن به خانواده از ترس سرزنش

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
نه دختره صداشو در نمیاره که پدر و مادرش ناراحت نشن بعضی ها هم چون خودشون پسره رو انتخاب کردند میترس ...

بالاخره وقتی یه روز دخترشون رو از بیمارستان یا از زیر مشت و لگد در بیارن میفهمن واقعیت رو -واقعا کوته فکریه این طرز فکر 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

بالاخره وقتی یه روز دخترشون رو از بیمارستان یا از زیر مشت و لگد در بیارن میفهمن واقعیت رو -واقعا کوت ...

بعضی ها هم که بچه دارند به خاطر بچه شون صداشون در نمیاد

حسین اقا هستم🙌                                           سوال درباره برنامه نویسی  داشتید در خدمتم میتونید از طریق ایدی تلگرا م مطرح کنیدfallah8766
نه عزیز دیگه زندان نداره به خاطر این اوضاع اقتصادی ایت الله آملی لاریجانی در جمعِ دادستان های کل کشو ...

کاش دختر خودش از آمریکا دیپورت شه به خاطر بچه هاشون قوانین رو اصلاح کنن. بچه های خودشون با قوانین اون ور آبی دارن حال میکنن

البته بنده خانومی رو دیدم با ازدواج کسبی میکرد زن همسایه مون پسر همسایه ما نامزد کرد از فرداش دید ...

اینا خیلی انگشت شمارن. مطمئنم تعداد زنهایی ک بدکاره ن خیلی کمتر از زنهاییکه تو دادگاهها بهشون ظلم میشه

ما جنگ و دعوا نداریم ک😊 اون عاشق شده منم گفتم به درک خواستم طلاق بگیرم قبول نکرد میگفت جفتتونو با ...

ببخشید عجب عوضی هست

میگن توهین کنیم خیانت کنیم کتک بزنیم تهمت بزنیم آخرم طلاق بدیم بریم یکی دیگه رو بدبخت کنیم

چرا ادم باید حتما طلاق بگیره تا مهریه بگیره  مگه مهرریه حق زن نیست !!!باید زن ب جنون برسه ک حق ...

بابا کتکت میزنن فحش میدن بازم پای مهریه ک میرسه بقیه میگن ببخش طلاق بگیر نرو دنبالت مهریه ت زشته. چه برسه به اینکه بخوای زندگی کنی و مهریه ت رو بگیری.

تعداد آدمهایی ک بهم گفتن حقت رو بگیر از انگشت های یه دست کمتره

عزیزم یکی از بزرگترین مشکلات جامعه ما اینه خانمها شاغل نیستند برای همین همیشه بفکر مهریه ن جای کار ک ...

اصلا ربطی ب شاغل بودن نداره من کارمندم نیاز مالی ندارم ولی دوتا دلیل محکم دارم ک مهریه م رو میخوام یکیش اینکه با دختر دیگه ای اینکارو نکنن دوم اینکه فقط با گرفتن مهریه حتی کم شاید بتونم توهینا و فحشاشون یادم بره. فک کن نشستی تو خونت یهو میان میگن اومدیم طلاقت بدیم!!! تو زیاد غذا خوردی !!! به همین مسخرگی

خیلی جالبن این افراد که بازهم میمونن و بازهم کتک میخورن - خب چرا از حقش دفاع نمیکنه - واقعا چرا الان ...

تا توی شرایطش نباشی نمیتونی درک کنی . ایشالا هیچوقتم قرار نگیری. من خودم ارشدم کارمندم پدر مادرم فرهنگیه برادرم آلمانه شوهر خواهرم مشاور وزیره. اینارو گفتم ک فک نکنی از روی ناآگاهی میگم تا تو شرایط نباشی نمیفهمی. اینجا ایرانه..... هرچقد هم باسواد و روشن فکر باشی انرژی منفی و طرز تفکر آدمای دوروبرت روت تاثیر میزاره. اینکه با طلاق به همه اعلام کنی شکست خوردی سخته. اینکه هممممه خوب دقت کن هممممه علت طلاق رو ازت جویا میشن. به دو نفر میگی ب تو چه با همه نمیتونی این رفتارو بکنی. بعد همه اینا میرن رو منبر و سرزنش و نصیحت!!!! حالا هر چقدرم تو بگی جدایی ب نفعت بوده نمیفهمن!!!! من رفتم مشاور گفت چیکار کردی ک خیانت کرده!!! رفتم یه مشاور دیگه گفتم حالم خوبه زیادم داغون نیستم گفت نه تو سه سال نباید خوب باشی!!! این طرز فکر روانشناس های این جامعه ست همینو بسط بده ب جامعه.‌... تو جامعه با چند نفر درگیر شم؟!

یه جا داد نصفشو؟ روند طلاقت چقد طول کشید؟

دوماه یه سکه 

یکسال طول کشید طلاقم

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
یه ساااال الان ب موقع میده؟ پیش قسط هیچی نداد؟

من عقدم اسفند ۹۳بود 

طلاقم سال ۹۵ بود 

پیش قسط مهریه برام ده میلیون بود که واسه همسر سابقم بستن

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
الان اقساط مهریه رو ب موقع میده؟

اره زیاد نمونده 

میده قسمت واحد سکه که توی مجتمع قضایی خانواده یک تهران هست اخه هر مجتمع قضایی خانواده واحد سکه داره سکه های من اونجا هس من تحویل نگرفتم هنوز 

ولی میدونم اونجا برده تحویل داده