2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833513 بازدید | 290067 پست

@radvin_70  

گلم کجایی ؟میای یه دفعه غیب میشیا😂

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام😤  پنجشنبه خودمو کشیدم ۱.۷۰۰ کم کرده بودم. رفتم خونه جاروم انقد داد خوردم کصافط ۷۰۰ اومد ...

🤣🤣🤣تو که بهت خوش گذشته بود😁

بعد پرخوری وزن کاذبه دلبندم🙂

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلام😤  پنجشنبه خودمو کشیدم ۱.۷۰۰ کم کرده بودم. رفتم خونه جاروم انقد داد خوردم کصافط ۷۰۰ اومد ...

عزیزم هوا خودتو نی نیو داشته باش وزن کم نکن ولی نذار اضافه بشی.

فسقلت گناه داره.😢

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
بچه ها من دوروزه پروانه  میزنم بازوهام داره میترکه😫خیلی درد میکنه نمیتونم دستامو تکون بدم 😔

خوبه که داره سفت میشه عزیزم.

پاشم خونه رو مرتب کنم😎زودی میام☺

منم برم ناهار بذارم فعلا😘😘😘😘

شک نکن 71شدی😁

هفته های اول کاهش زیادهههه،،،، حالشووو ببر😋😋😋

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
گلم کجایی؟ امروز نیستیا.

سلام عژیژم

امروز روز فستهههه، دارم با خواب کردن حفظ کالری میکنم😅😅😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سلام عژیژم امروز روز فستهههه، دارم با خواب کردن حفظ کالری میکنم😅😅😅

ای جانم.نبودی دلتنگ بودم دیروزم من نبودم یه باره😘

سلام بر همه جنگجویان زره پوش 

فرا رسیدن روز فست مبارکک😑😑😑

ای جانم.نبودی دلتنگ بودم دیروزم من نبودم یه باره😘

😍😍😍

نبودیی، دلم واست تنگیده بودششش

اینم غذای_رژیمی# 👇

بشقاب سبزیجات.

سیب زمینی آبپز کوبیده شده با نعنا و نمک.

قارچ کبابی.گوجه زیتون خیارشور.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز