2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1836843 بازدید | 290067 پست
تو معرکه ای دختر😍😍👏👏👏👏باور کن ازت یاد گرفتم😃😃منم مسافرت هر جا برم ورزشمو میکنم💃💃💃💃

خیلی ممنونم عزیزم از طرفی بدنم ورم‌کرده هی فکر‌میکنم دارم چاق میشم

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
منم صبونه ۵۰ گرم شیر + یه قاشق جوپرک + ۵ گرم عسل + ۲ تا بادوم رو با هم مخلوط کردم نوش جان کردم  ...

سلام عزیزم.تا الان فقط اینا رو خوردی؟

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اول بگم که افرینن : ورزش در مسافرت-😍😍 خگخ زیادممم اجباریی نیس منم خودم تا حالا نگرفتمم،، ب ...

❤❤❤❤😘😘😘😘 واقعا رعایت کردن تو مسافرت سخته

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

گزارش من😊

صبحانه:یک کف دست بربری+20 گرم پنیر+یک عدد گردو+یک لیوان چای+یک عدد خرما

میان وعده:یه تکه کوچولو کمپوت سیب در حد بند انگشت+1 ق غ سرشیر+10 گرم تخمه آفتابگردان+1 لیوان قهوه فوری +4 گرم شکلات تلخ

ناهار:1.5 لیوان آب طالبی +80 گرم بستنی

شام:یک تکه ماهی قزل آلای سرخ شده احتمالا بخورم

فعالیت هم فعلا 45 دیقه ایروبیک و 20 دیقه پیاده روی

میشه واسه سلامتی مامانم و سالم بغل کردن بچم یه صلوات مهمونم کنی؟
منم صبونه ۵۰ گرم شیر + یه قاشق جوپرک + ۵ گرم عسل + ۲ تا بادوم رو با هم مخلوط کردم نوش جان کردم  ...

اون ۵۰ گرم شیررر کجاییی دلتووو اخه میگیرههه🤣🤣🤣

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
هستین عکس بذارم ببینین لاغر شدم یا نه ؟

من هستممم☺️☺️☺️

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

غذای_رژیمی#  

غذای لاکچریی من: خوراک لوبیا😎😎😎

خودتون تزیینش کنید با گل وجودتون🖐

😂😂😂😂من واسه صبونه300گرم میخورم بایه خرما😁

والاا یهوو حساس گشادی بهم دسس داد☠️☠️☠️

منم  ۱ لیوان شیر و خرما را باید بخورمم وگرنههه ،، یه گوشه کناری غش میکنم🥴

واااای چه هوس انگیزوخوشگل😀نووووش جان.چی ریختی عزیزم داخلش؟

خجالت نده یه لوبیااا بیشتر که نیس😅😅😅

روغن+ پیاز + سیر+ سیب زمینی + لوبیا قرمز+رب+ فلفل سیاه+فلفل قرمز+ نمک+زرد چوبه+ اب جوش

والاا یهوو حساس گشادی بهم دسس داد☠️☠️☠️ منم  ۱ لیوان شیر و خرما را باید بخورمم وگرنهه ...

800گرم شیر1درصد.حدودسیصدوسی وشش تاکالری داره.من کالری روزانموباشیرپرمیکنم،خیلی راضی ام😊هم مقویه وضعف نمیری هم سالم.تازه واسه نی نی شیرهم میاره