2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833577 بازدید | 290067 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

یه احساس شکست خوردگی داشتم 😁 الان بهترم 😊

خداروشکر😘😍

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤
تیناخانووم۶۹#   ب‍یا اینجا رژیمو شروع کن

عزیزم میخوای تگ کنی اول اسمش @بذار.

@تیناخانوووم69  

بیا اینجا گلم رژیمتو شروع کن😉

گروه نارنجی❤وزن اولیه:۷۳.۸۰۰❤وزن جدید:۷۰/۷۵۰❤ وزن هدف:۵۰.🏆❤هدف اول:۶۸❤هدف دوم:۶۳❤هدف سوم:۵۸❤هدف چهارم:۵۵❤هدف پنجم:۵۲❤هدف طلایی:۵۰❤گروه بامدادخمار❤❤❤❤❤

غذای_رژیمی#  

بچه ها عکسم یکم هول هولی شد خوب نیفتاد.۷۵گرم سینه مرغ چرخکرده و ادویه و پیاز با هم مخلوط کردم ویه مقداری آب کف ماهیتابه ریختم و کبابا رو ته ماهیتابه چیدم. وقتی گوشت خودشو گرفت. یه گوجه رنده شده بهش اضافه کردم.داخل آب گوجه پخته و در آخرم کبابی شده.من یه قطره روغنم اضافه نکردم.

ببخشید اگه دلتون خواست😢

غذای_رژیمی#   بچه ها عکسم یکم هول هولی شد خوب نیفتاد.۷۵گرم سینه مرغ چرخکرده و ادویه و پیاز با ...

نوش جون🤩🤩🤩

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
حالا گریه نکن شامتو سبک بخور یعنی از بعد ناهارت سعی کن بیشتر میوه بخوری و یه شام سبک یا یه لیوان ش ...

شام ک تقریبا نمیخورم همون شیر میر میخورم یا میوه

ولی امشب میخام تخم مرغ ابپز بخورم😝 برا بقیه کباب دیگ گزاشتم😭

شام ک تقریبا نمیخورم همون شیر میر میخورم یا میوه ولی امشب میخام تخم مرغ ابپز بخورم😝 برا بقیه کباب ...

عزیزم خودتو اذیت نکن.بخور ولی کم بخور.بجای اون شیر که کالریش حدودا ۱۰۰تاس.همین مقدار غذاتو بخور.