2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833636 بازدید | 290067 پست
تا خونه مامانم ۱۵تومن کرایه اسنپه😑😐 فعلا دورخونه مامانم باید خط بکشم 

یه فکرریی

۱۵ تومن بده برو‌خونه مامانتت

همون جا باشش تا شوهرت از سفر بیاد

۱۸۵ فایده میکنیی😁😁😁😁

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

غذای_رژیمی#   ببخشیدتزیینم خوب نیست😥سینه مرغ وبادمجان داخل فرگذاشتم،باپنج گرم روغن😊کالری غذ ...

😋😋😋

چه هیجان انگیزززز

نوش جونتتت ...تو هم که ممه مرغ داری🤣🤣🤣

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

چرا نیستن؟؟؟؟

یکی تک کنه  پلیززز .. من عکسای پروفیالشون یادم نییی

حاجیه

مهدیه

مبینا

😂😅😅😅چ باحال بزار ب مامانم زنگ بزنم

چه صورت شیطون و با نمکییی داریی😍😍😍

شوهرت چهرشش  بر عکس خودتهههه... همچین یه نمونه خشن میزنه😁

جاتون سبز.سینه مرغم استخون داشت،توقابلمه پخت،استخوناشوجداکردم،بعدش وزنش کردم.خیلی کم شد😂😂

پیامتو پاک کردی نشد جواب بدم ممه مرغ منطورمه 😅

وزن شروع۶۴        وزن فعلی ۶۰          وزن هدف۵۴
ممه خوردن خیلی لذت داره😋😍😅

🤣🤣🤣

کدومشش..... انسانییی یا حیوانییی

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز