2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833601 بازدید | 290067 پست

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

@yas27     @سارابانووووو     @مریم1372     @_سمیه ...

اینم از  صبحانه  فست

غذای_رژیمی#  

اسموتی شاه توت و توت فرنگی

۲/ سوم لیوان شیر+ ۱ /سوم توت فرنگی و شاه توت+۱/ سوم ق عسل

+۱۰ تا پسته

کالریش تقریبا ۱۴۰ تا میشه😌😌😌

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
اینم از  صبحانه  فست غذای_رژیمی#   اسموتی شاه توت و توت فرنگی ۲/ سوم لی ...

عالی👌🏼👌🏼👌🏼 نوش جون🤤🤤🤤

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏

گزارش امروزم 

تا الان ۴۰۰

نیم‌ساعت‌ رقص وپیاده روی تند

نیم ساعت حلقه

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
خانما کالری هر کفگیر ماکارونی چنده؟بعد کالری تن ماهی بیشتره یا گوشت چرخکرده؟تو ماکارونی؟

تو کرفس هر دوتاشو برای‌۱۰۰‌گرم‌ ۳۰۰ کالری زده البته من‌تن در روغن رو دیدم

۱کفگیر یا ۴تا ق ماکارونی باگوشت هم‌زده‌۲۴۰

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

سلام منم دوباره اومدم میخام جدی تر شروع کنم

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

این مدت که نبودم خیلی استرس کشیدم یعنی تا دم مرگرفتم و اومدم

روی واژنم یه برآمدگی مثل جوش دیدم همش فکر میکردم زگیل تناسلیه

همش زندگیم رو زیرو رو میکردم تنها راهی که ممکن بود این بیماری رو گرفته باشم استخر بود بچه ها خیلی خیلی ترسیده بودم شبا تا صب کابوس میدیدم

دکترا هم که فقط بلدن آدمو زهره ترک کنن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
این مدت که نبودم خیلی استرس کشیدم یعنی تا دم مرگرفتم و اومدم روی واژنم یه برآمدگی مثل جوش دیدم همش ...

بعد از اون همه استرس ام اسم عود کرد و چشم دردم دوباره شروع شد سرگیجه و تهوع 

که بالاخره دیروز دکترم گفت که زگیل نبوده و ضایعه ی معمولی پوستی هست

بچه ها یکی از دلایل ایجاد این نوع ضایعه های پوستی چاقی هست 

بعد از اون همه استرس ام اسم عود کرد و چشم دردم دوباره شروع شد سرگیجه و تهوع  که بالاخره دیروز ...

خلاصه اینکه دوباره به زندگی برگشتم و باز میخام کالری شماری کنم همراه شما دوستان عزیز

اینم بگم که این مدت ورزش نکردم ولی هواسم به خوردنم بود وزن کم نکردم همونم که بودم

الانم برم کارامو بکنم و بعدشم ورزش

2790
2778
2791
2779
2792