2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833577 بازدید | 290067 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

سلام صبحانه ویه مقدار میوه میان وهده جمعا شد262کالری تاالان .ناهارم که خورشت کرفس باسالاد دارم .که ا ...

عزیزم هفته ای دوباربرنج خوردن،اندازه پنج قاشق موردی نداره.ترجیحابدون روغن باشه😊

نه عزیزم الان ۲۲:۴۷  نتونستم تا صبح صبر کنم کم کم دیگه داشتم میفتادم از بس گشنه بودم رفتم جات ...

مبيناا شب خودتووو وزن كرديي

شباا وزن بيشتر نشون ميده

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
برم خونمو جمع جور کنم بمب زدن انگار😏 ۲ ساعت گودزیلا تنها بوده خونه ها گند زده ب همه جا😤😤😤😩😩😩 ...

توي ٢ روز نيم كيلوو

👏👏👏👏بابا تو ديگه كي هستييي.... باريكلاا

من تو ١ هفتهههه... ٢٠٠ گرم 🤣🤣🤣🤣

هر دفعه يادم ميياد، هم خندم ميگيرععع،، هم گريهه😅😅😅

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸