2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833602 بازدید | 290067 پست
وای منکه حس میکنم از همه سخت تر کم کردن پایین تنس چون خیلی چربی هاش محکم و فشردس اما من زمانی هم که ...

اره سخته ولی امکان پذیره💪

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

ببخشید بچه ها اما کلا حذف نون و برنج خیلی خوندم که درست نیست باید همه چیز خورد اما کم و کنترل شده و اینکه یک روز یا دو روز درهفته رو باید بیشتر از روزای دیگه خورد که وزن قفل نشه و یه حالت شوک وارد بشه

تو مرد باش اشک کسیو در نیار نمیخاد مردباشی گریه نکنی
منم میانوعده عصر نسکافه و سیب میخورم شام خرما و شیر😁💪

عروسی برادر شوهرمه شوخی نیست ک 😲😓😂

باید تا اونموقع اب بشم 

ژله هم خوردم برا پر شدن صورتم 😋

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
عروسی برادر شوهرمه شوخی نیست ک 😲😓😂 باید تا اونموقع اب بشم  ژله هم خوردم برا پر شدن صورتم  ...

ماهم عروسی دختر عموی شوهرمو داریم😁😁ولی نمیدونم کیه زمانش😝

ژله رو ناشتا بخور خواهرم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
ماهم عروسی دختر عموی شوهرمو داریم😁😁ولی نمیدونم کیه زمانش😝 ژله رو ناشتا بخور خواهرم

ناشتا خوریدم بعدش صبحونه اصلیمو خوردم   

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم

@سارابانووووو  

عزیزم کجایی؟هنوز خابی؟

ناشتا خوریدم بعدش صبحونه اصلبمو خوردم 

اهان نوش✋❤

ببخشید بچه ها اما کلا حذف نون و برنج خیلی خوندم که درست نیست باید همه چیز خورد اما کم و کنترل شده و ...

حرفت کاملا درسته اما باید تا هفته بعد یخورده زودتر لاغر بشم چون مهمونی دارم.بعد از مهمونی نون و برنج و پرک جو و گندم هم اضافه میکنم

بچه ها اینجا کسی بوده که به خاطر استرس یا اعصاب پرخوری داشته باشه با خوردن قرص اعصاب آروم شده باشه و ...

سلام عزیزم.من دارم الانم خیلی بهار شدم.رفتم پیش روانپزشک یه قرص بهم داد ک ننیدونم کار درستیه بهت معرفی کنم یانه چون این قرصا کمی عولرض دارن.میتونی خودت بری دکتر؟من قرصمو قطع کردم سر خود ولی با این وجود خیلی بهتر شدم.دوباره میخوام بگیرمش.

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

اینم نهار من😁😂🤣بدون تزیین خستتتم خوایم میاد 

صبحانه ساعت۵:۵۰پامیشم تا آماده میشم میشه۶:۱۰میرم پیاده روی تا ۷بعد میرم نون چایی یک نون سنگک تازه داغ میگیرم میام میشه ۷:۱۵

بعد میام چالشامو میرم

بعد یک ساعت صبحونه وحید میدم می‌ره خودم صبحونه میخورم دیگ شروع میکنم ب کارام

صبحونه نان و پنیر و خرما و چای سبز

میان وعده گیلاس و هلو

نهار املت و نون

میان وعده هندونه یا چای

شام هم دیشب پیتزا گرفتیم اینا گفتن باحال نیست و نقل زدن ک دلمون برات پیتزا های خودت تنگ شده خلاصه امشب خودم پیتزا می‌زارم اما خودم نمی‌خورم

اهل پیتزا و خامه نیستم😃🤣😅😎

فقط گوشت گذاشتم آبپز بشه شب همون میخورم با یکم سالاد

پس شام هم  گوشت گوساله

وزن شروع۶۴        وزن فعلی ۶۰          وزن هدف۵۴