2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست
قبلأ هم یه بار که اومده بود خونمون چند کیلو گوشت آورده بود و قیمتشم داخلش گذاشته بود خیلی ناجور  ...

اه خدایی اینا کین باهاشون در ارتباطی؟ 

به خدا من جاتون بودم همونجا میشستمش پهنش میکردم تو آفتاب خشک بشه

همونجا که زنه بهت همچین پیامی داد باید میگفتی که شما انقدر شعور ندارید که درک کنید حتی دور از جون به سگ هم اینجوری لطف نمیکنن

لطفاتونو محبتتاتونو واسه امثال خودتون نگه دارید

خدایی تو بعد این موضوع حتی نباید به پشمت حسابش میکردی

باز پاشدی رفتی خونشون؟ 

اگه شما به یکی از دوستاتون بگین ببخشید پسرم ظرفتونو شکسته و شرمنده به خدا و از این حرفا بازم معذرت&n ...

وای خاک تو سرررم نشه

بدون معطلی و بدون فکر واسش مینوشتم رفتی و برنگشتی.همین..دیگه هم باهاش بااحترام بدخورد نمیکنم

میدونم ک نباید آدم تلافی کنه و آدم شخصیت خودشو نشون میده از این حرفااااا

ولی من یاد گرفتم ک تو این زمونه با هر کسی مثه خودش رفتار کنی..من ک اینجوریم..ن اذیت میشم ن خودخوری میکنم.

خیلی ببخشیداااا ولی اون طرف شما بی نهایت بی ادب 😔😔😔😔

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

علیک سلام عزیزم مرسی 😘 خودت و نی نی جون خوبین ؟ من پیام دادم گفتم معمولأ در این مواقع میگن ...

مرسی عزیزم ماهم خوبیم فدات شم

خدایی این رفیقو بنداز بره بابا

تنهایی هر ثانیه اش می ارزه به این بیشعورا

اگه شما به یکی از دوستاتون بگین ببخشید پسرم ظرفتونو شکسته و شرمنده به خدا و از این حرفا بازم معذرت&n ...

من ناراحت میشدم ولی خب این دفعه که میدیدمش یه نو براش میگرفتم ولی جنس ارزون😁

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
اه خدایی اینا کین باهاشون در ارتباطی؟  به خدا من جاتون بودم همونجا میشستمش پهنش میکردم تو آفتا ...

آره رفتم خونشون برای رضای خدا ولی بعدش بازم امثال این کارها رو زیاد کرد دیگه عوقم میادحتی ببینمش به خدا 😔😔😔💔

میدونی چه کارهایی چه خوبیایی که من در حقش نکردم 

هر چی واسه خودم میخریدم واسه اونم میخریدم چون وضعشون زیاد خوب نیس 

بهترین زود پز و یه ست کامل ظرف چینی طرح خوشگل و شکلات و پول توی پاکت گذاشتم براش بردم 

واسه خودم شال مانتو روسری حتی چیزای تزئینی میخریدم واسه اونم میخریدم چون توی قربت هست دوست خودم میدونستمش ولی با این اداهاش خیلی ناراحت شدم 

اصلأ آداب معاشرت رو نمیفهمه وقتی میرفتم خونشون از اول تا آخر سرش توی گوشی بود و وقتی داشتیم حرف میزدیم گاهی وسط حرفامون میگفت من برم گوشیم زنگ خورد مینشست توی آشپزخونه قاه قاه میخندید و حرف میزد پشت تلفن انگار نه انگار من اونجا هستم 

اینم بگم من فقط ۴...۵ بار شاید خونشون رفته باشم اونم نهایت یه ساعت یا یه ساعت و نیم اونجا بودم ولی این رفتارا رو داشت 😐😐😐

هی خواهر چی بگم خیلی امروز ناراحت بودم گفتم اینجا بگم ببینم من مقصرم یا اون ؟ 

چون میخواستم قط رابطه کنم دو دل بودم و شک داشتم ولی الان مطمئن شدم و دیگه رابطمو باهاش قط میکنم

آره رفتم خونشون برای رضای خدا ولی بعدش بازم امثال این کارها رو زیاد کرد دیگه عوقم میادحتی ببینمش به ...

عزیز دلم

تو حتی اگه مقصر هم باشی اون طرف حق همچین برخوردیو نداره

من ببینم کسی به شخصیتم توهین میکنه یه دقیقه هم به عنوان دوست نگهش نمیدارم

مرسی عزیزم ماهم خوبیم فدات شم خدایی این رفیقو بنداز بره بابا تنهایی هر ثانیه اش می ارزه به این بیش ...

چشم عزیزم الان دیگه مطمئن شدم که باهاش قطع رابطه کنم 

با اینکه تنایی برام سخته ولی بهتر از تحمل این رفتارای ناشایست و زشت و دور از شأنم هست به خدا 😞😞😞

عزیز دلم تو حتی اگه مقصر هم باشی اون طرف حق همچین برخوردیو نداره من ببینم کسی به شخصیتم توهین میکن ...

اگه کوچیکترین تقصیری میداشتم باور کن انقدر ناراحت نمیشدم خدا بالای سر شاهده چقدر گذشت و چشم پوشی کردم آبجی و تنایی گریه کردم از رفتاراش ولی جلوش به روم نمیاوردم 😒😒

به قول شوهرم خودت رو دادی بهش 

دیگه ارزش نداره اعصابمو بخاطرش خرد کنم تمرکزمو روی خودم و شوهرم و بچه ها میزارم

اگه کوچیکترین تقصیری میداشتم باور کن انقدر ناراحت نمیشدم خدا بالای سر شاهده چقدر گذشت و چشم پوش ...

آ باریکلا دختر

همیشه یادت باشه

هیچ وقت هیچ چیز و هیچکس مهم تر از خودت و آرامشت و سلامتیت نیست که بخدای به خاطرش خودتو داغون کنی

خب من از خونه خواهر شوهرم برگشتم😑ده قاشق کاچی با کره وشکر ودارچین😶😶😶خوردم😯😯کالری شد۸۸۶تا الان،امروز اگه بتونم ۱۰۰۰میبندم که کاچی خوردنم جبران بشه😊

کلیم ظرف شستم،یه خونه۱۵۰متری وجارو برقی کشیدم از کمر افتادما😥

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
خخخ باورت میشه بهترین جنسو گرون خریده بودم 

حالا من برعکس‌قضیه رو دارم‌ هرکی‌ دید بگه‌من‌چی‌بگم🙄

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

غذای_رژیمی#  

خوب دوستای گلم اومدم با دست پر😍😍😍

برای یکماه برنامه غذایی نوشتم‌کلی هم خوشل موشلش کردم🙈🙈🙈🙈

این برنامه رو از ۱۶. تیر شروع میکنم به مدت یکماه😍😍

امیدوارم بدرد شمادوستای گلم هم بخوره😘😘اگه به کارتون اومد یه دعایی کنید در حقم که حاجت قلبیم برآورده شه😍😍🙈

دوستان با کلیک روی عکس میتونید واضح نوشته ها رو ببینید،اگه بازم واضح نبود اسکرین شات بگیرید وروی عکس اسکرین زوم کنید ،دوستون دارم😘😘

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰