2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست

وای وحشتناکه 😕😕😕

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

راستی بچه هام ده روز بیشتره شپش زدن...خیلی اذیت شدن و شدیم....خیلی مراقب باشین...

از زندگی افتادم بخدا

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

دایم دارم‌موهاشون و روغن و سس میزنم

امروز شوهرم یه شامپو‌گرفته عصری میبرم با اون بشوزم

منم بار اولمه میخام بدون شکر بخورم

من ازاین قهوه میخورم.اصلاکالریشوحساب نمیکنم.ازاول حساب نکردم.باشیرمیخورم.خوشمزس.نامردا23تومن بود،الان32میدن.درعرض یک ماه گرون شد😤

دایم دارم‌موهاشون و روغن و سس میزنم امروز شوهرم یه شامپو‌گرفته عصری میبرم با اون بشوزم

ووووی شپش کجابود؟؟؟؟؟مواظب موهای خودت باش.میگن شب سس بزنین تاصب بمونه.بااسفندم میگن بشورین خوبه.

ناهار امروزم

یه بشقاب سالاد فصل

۱کف دست نان سبوس دار

۱سیب زمینی کوچک 

۱ ق ماست

ورزش نیم ساعت هوازی ۱۰۰پروانه ۱۰۰ طناب ۱۰مین‌رقص عربی بقیه شم‌ایروبیک

۵۰درازنشست ۵۰پلو

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

دوستان کسی اطلاع داره  من میتونم موقع ورزش تو بطری ابم تخم شربتی وگلاب بریزم یانه؟؟اخه میگن تخم شربتی واسه لاغری خوبه گلاب واسه سرگیجه

میشه واسه مامان شدنم صلوات بفرستین؟؟😍😍ممنونم
دوستان کسی اطلاع داره  من میتونم موقع ورزش تو بطری ابم تخم شربتی وگلاب بریزم یانه؟؟اخه میگن تخم ...

من پارسال میرفتم ایروبیک میگفت فقط آب مجازین بخورین چون سوخت وساز بدن رو بالا میبره 

میگفت بقیه چیزا ۱ساعت بعد از ورزش

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲

غذای_رژیمی#  

ناهار من امروز تشکیل شده بود از سفیده یه تخم مرغ+نمک وادویه+سیب زمینی پخته 

سفیده رو یکم زدم که از لختگی دربیاد بعد سیب زمینی رو داخلش ریختم و با ادویه مخلوطش کردم😋😋ورب ساعت داخل فر بادمای۱۸۰درجه س پختم 😍😍

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

روی عکس بالا  کلیک کنید  تا کیفیت اصلیش باز شه براتون😍😍😍😍😍

@kiarash_mami   @yas27   @ashoojooni   @عروسترکم    @zeinab123  

مامان رادوین،حاجیه،دیانا مریم زندگانی،مربا 

دوسیا شما رو نتونستم تگ کنم🙈🙈🙈🙈وبقبه دوستای گلم که اسم کاربریتون یادم نمونده 😥😥🙈🙈

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

ماکارونی برای همسرم و بچه ها درست کردم 

واسه خودمم بادمجونو گذاشتم فر کبابی شه 

کالری مصرفیم ۴۰ 👈 ۲ تا خرما + یه لیوان چای سبز

ورزش 👈 ۵۰ تا دراز نشست 

تا الان که موفق بودم حفظ کنم فستمو 💪

500تا طناب پروانه

50تا حرکت بازو

116تا کالری خوردم 

زردآلو نصف عدد+سالاد+نهار هم قیمه بادمجون بود من فقط گوجه و فلفل دلمه ای بادمجان خیلی کم ناخونکی خوردم و یه قاشق گوشت چرخ کرده . 

سامبولی بلیکم بروبچ✋✋✋😘😘😘😘یکی یکی لپارو بیارین جلووووووو💋💋💋💋ماچچچچچ

من تازه از خواب ناز بیدار گشته کردم😪😪😪خونه رومرتبیدم،آب وسرکه خوریدم ،یه قاچ خربزه هم میلیدم😌

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍