2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835162 بازدید | 290067 پست
سلام شما تردمیل دارین‌‌ صداش‌تو خونه پایینی نمیره؟ البته اگه اپارتمانی باشی

بگو ببینم امروز چکار کروی؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
166 56.500 یک کیلو و نیم تو امتحانا اضافه کردم

عههههههههههه

تقریبااااا مثل هم هستیممممممممممممممممم

😍😍😍😍

قد۱۶۷

وزن ۵۷

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام شما تردمیل دارین‌‌ صداش‌تو خونه پایینی نمیره؟ البته اگه اپارتمانی باشی

علیک سلام عزیزم آره 

چون قالی انداختیم زیرش صدا نمیره البته من با سرعتای پایین میرم ۵..۶ نهایتش ۶ و نیم 

اگه با ۸ ابنا برم خیلی سرو صدا داره

سلام دوستای گلم من امروز نتونستم خگخ باشم ولی کالریم فعلا ۷۷۹ تاس هیچییم نسوزوندم ولی الان میخوام ب ...

به ازای هر قاشق لیمو ۲ کالری

هر قاشق شکر  ۱۶ کالری

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
علیک سلام عزیزم آره  چون قالی انداختیم زیرش صدا نمیره البته من با سرعتای پایین میرم ۵..۶ نه ...

منم به زودی تردمییل میخرممم

😍😍😍

علیک سلام عزیزم آره  چون قالی انداختیم زیرش صدا نمیره البته من با سرعتای پایین میرم ۵..۶ نه ...

اهان مرسی‌ موفق باشی

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
 عههههههههههه تقریبااااا مثل هم هستیممممممممممممممممم 😍😍😍😍 قد۱۶۷ وزن ۵۷

ععع چ عالی 😍

سایزاتو بگو 😍😍

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍

@mahgoliiiii  

بیا با هم مسابقهههه بدیمممم

🤤🤤🤤

بگو ببینم امروز چکار کروی؟

این هفته فکر نکنم کم کنم

امروز نشد خگخ رفتیم بیرون تا شب تا لب مرز‌کالریم خوردم🤐 الان احساس چاقی دارم خیلییی اینقدرم‌از خودم بدم اومد🙄

فردا خگخ میکنم 

قد ۱۶۷ وزن شروع:۸۸/۵۰۰  وزن فعلی77/300.  هدف اول ۷۴. هدف دوم۷۱       هدف سوم۶۹   هدف چهارم ۶۵  هدف پنجم ۶۲
ععع چ عالی 😍 سایزاتو بگو 😍😍

۱۰ ام‌سایز کشیی هست

صبر کن عکس بگیرم از سایز کشی ماه قبلم 

الان میفرستممم

تو هم بفرست از ماه قبلتووو

من تو سایز#   گذاشتم سایزامو

مال منم همون جاسس

میرمم اونجا مال تو را چک میکنمم

تو هم برو اونجا مال منووو چک‌کن