2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826529 بازدید | 290067 پست
👍👍👍 دستت طلااا راااااس میگیااااا منم فکر میکنم به طبع ادماس ادمای طبع گرم ،،،لاغرترن اره این ...

ربطی نداره منم گرماییم شدید از بچگی گرمایی بودم تو باشگاه پارسال میرفتم فقط دور زمین میدویدیم واسه گرم کردن انگار دوش گرفته بودم عرق از صورتم میچکید... البته من تو 5 سال بیستو خورده ای اومدم بالا   تو بی تحرکی مطلق ولی از اونورم کند میام پایین

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

سلام. لطفا پاسخگو باش😠😆 یادته چن وقت پیش گفتی شکلات تلخ زیادیش چاق میکنه هروقت میخورم فک میکنم چر ...

بعله بعله اینم جواب شما عزیزم😊

مصرف شکلات تلخ بالای ۷۰ درصد:
اگر روزی ۲۵ گرم بیشتر شکلات تلخ مصرف کنید آن‌ وقت بدن به جای سوزاندن چربی‌ها، بیشتر به سمت ذخیره کردن چربی گرایش پیدا می‌کند!!!!

اینجوری میشه که چربی ها ی بدن زیاد میشههه🤭

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
انگیزه#   نظر شما کدومه؟من ۲🙊 یکم پاهاش لاغر تر البته😁😁

من 

2

ب دوستات فک کن لعنتی😂 شکلات تلخ بخور یا قهوه ک اشتهاتو کم کنه😐

دوستام همه بیخیال درس شدن رشته الکی رفتن و چسبیدن ب باشگاه همه از بشکه تبدیل به گلدون کریستالی شدن     شکلات تلخ 96 میخورم عزیزم چشم

گروه آبی ،وزن شروع: ۹۳💙وزن هدف : ۷۵💙 وزن فعلی: ۷۶.۹۰۰💙 خداکنه تا عروسی خواهرم به این وزن برسم🙂 
ربطی نداره منم گرماییم شدید از بچگی گرمایی بودم تو باشگاه پارسال میرفتم فقط دور زمین میدویدیم واسه گ ...

از شکم سردی نداری؟؟؟

راستی کرمایی هم چند مدلههه

کرم و خشک

گرم و مرطوب

شاید منظور یاسی  جون بیشتر طبع معده هس!!

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
از شکم سردی نداری؟؟؟

نمیدونم ازکجا بفهمم عزیزم فقط پارسال یجوری بودم مثلا پیاز خورده بودم گلاب ب روت حالت تهوع شدید گرفتم 11 بار بالا اوردم معدم خیلی حساسه ولی نمیدونم سردی شکم چیه

وووییی دوتاشم قشنگه😄 ولی عمرن من ظریف نمیشم چون استخون بندیم درشته. پس ۲😌

زیر پوستی ۱ هستی دیگه اگه شدنی بود🤔