2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835998 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اي خدا😆😆ايراد نداره ايشالا هفته بعد

آره ناراحت نیستم از دیروز چالشامو شروع کردم 💪💪💪هفته دیگه دو کیلو اگه بشه کم میکنم

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
پیاده روی عاایه ،چقدر تا هدفت مونده اگه دوسه کیلو مونده یه شوک بگیر اخه الهه جون گفتن دوسه کیلوی اخر ...

الان ۷۳هستم هدفم ۶۳😍پیادهروی میکنم بعد چای سبز بخورم؟ طناب وپروانه هم برم؟

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
من با بی حسی سزارین کردم.از اون موقع تاحالا مهره های کمرم درد میکنه

منم با بی حسی  سزارین کردم خیلی کمرم درد میکرد جوری که مینشستم روزمین نمیتونستم بلندشو یکم راه میرفتم از کمردرد هلاک بودم واسه ظرف شستن هم بیشتر بیست دقیقه نمیتونستم رو پا باشم مهمون داشتم عذام بود

ولی الان که لاغرتر کردم دیگه از دردام خبری نیست اصلا کمر درد ندارم😍😍😍

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
آره ناراحت نیستم از دیروز چالشامو شروع کردم 💪💪💪هفته دیگه دو کیلو اگه بشه کم میکنم

تمركزت رو بزار رو يك كيلو اگه رو دو كيلو بزاري و كم نكني تو ذوقت ميخوره اجي همون يك كيلو بگو🖐🏻اگه دو كيلو هم كم كردي ديگه بري تو اسمونا

بيا ي كف بيني هم از من بگير الان عكس ميزارم

اینو دان کن کف دستتو اسکن میکنه باحاله

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

سلام دوستان.من عضو جدیدم..بعد زایمانم ۲۰کیلو کم کردم.با رژیم و ورزش..۸کیلو  دیگه کم میخوام بکنم که انرژی و انگیزم کم شده.اومدم اینجا انگیزه بگیرم.قدم ۱۶۲و وزنم ۵۹هست..امید به خدا این چند کیلواضافه هم کم میکنم.

الان ۷۳هستم هدفم ۶۳😍پیادهروی میکنم بعد چای سبز بخورم؟ طناب وپروانه هم برم؟

چای سبز وقهوه قبل هوازی بخور ،درحین ورزش اگه بدنت تحملش بالاست بخور من بعدش هم چای سبز میخورم🙈🙈طناب وپروانه هم واسه هوازی عالیه،البته اگه مشکل جسمانی خاصی نداری

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

غذای_رژیمی#  

اسموتی توت فرنگی🍓

توت فرنگی+شیر+پسته+عسل

یه صبحانه خوشمزه و سالم واسه مانکنااا💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
تمركزت رو بزار رو يك كيلو اگه رو دو كيلو بزاري و كم نكني تو ذوقت ميخوره اجي همون يك كيلو بگو🖐🏻اگه ...

باشههه 😍😍😍من میخوام نیم کیلو کم بشم هفته دیگه(دو کیلو )خداجونم کمکم کن