2821
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834681 بازدید | 290067 پست
عه استاد الان سارا میاد خمون میکنه بامداد بیاد اخراجمون میکنه میگه ذلیل مرده ها شونصد صفحه فک زدین د ...

آره والا😐😐😐

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خب الحمدلله مهر میرم 24  امیدوارم تا آخر امسال عقد کنم 😆

انشالله💋💋💋

وزن شروع ۶۹ کیلو .هدف اول ۶۵ 😊هدف دوم ۶۳😁هدف سوم  ۶۰ کیلو 😃هدف نهایی ۵۸ کیلو 🤣🤣وزن الان۶۵.۶🙄
بچه ها شما هم صورتتون تپلیه ؟ من صورتم خیلی تپلیه خوشم نمیاد از این تپلی بودنش

من لاغرر شده صورتم😪فک‌کنم زشت شدم😣😣

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
من حلقه پیزنم یک ساعت ولی حلقه روی کمرم میچرخه فک میکنم فقط کمرمو باریک میکنه شکمو ک تخت نمیکنه😐😯

خوب خوبه که نمیتونی بیاری رو بادسنجت؟؟؟

من میارم رو بادسنج چون پشت بادسنجم گوشتیه...خیلی تاثیر داشته...من تا ۴تا ست نیم ساعته ام میزدم...قبل از عید الان یکم تنبل شدم...۲تا نیم ساعته میزنم...میخوام بازم زیادش کنم...

شروع جدید۹۸/۳/۱۹...وزن:۷۴/۸۰۰😨😨😨          وزن فعلی72/300...هدف اول:۶۹...هدف دوم:۶۴...هدف سوم:۵۹...هدف چهارم:۵۶...هدف اصلی:۵۴
نه ندارم مجردم😂😂واس خاطر همین پرسیدم از کجا میخان بیان😀😀

خب مثله منی پس😅😅😅

زیبا تو قابلمه غذامیخوری حواست باشه زیاده روی نکنی ی وقت شیطون گولت نزنه ها ا ا😆

😂😂😂ن کالریشو حساب کردم قبل پختن سهم پسرمم گذاشتم کنار بیدار شد بدم بخوزه

بغلور گندم و هویج و سیب زمینی و پیاز مث سوپ پختم دارم میلونبونم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بچه ها شما هم صورتتون تپلیه ؟ من صورتم خیلی تپلیه خوشم نمیاد از این تپلی بودنش

منم خیلی تپلیه...دلم میخواد استخونی بشه...

انشاالله میشه... مامیتوانیم#  

شروع جدید۹۸/۳/۱۹...وزن:۷۴/۸۰۰😨😨😨          وزن فعلی72/300...هدف اول:۶۹...هدف دوم:۶۴...هدف سوم:۵۹...هدف چهارم:۵۶...هدف اصلی:۵۴
بچه هامن اینقدهیجان دارم براروزیکشنبه.😀

فکر‌کنم این هفته کلی ورزش کردی و کالری رعایت کردی و‌خوشحالییی ارههه؟؟؟

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
به به چه جایی    

دارم خونه ریخت و پاشمم نگا مسکنم از کجا شروع کنم جمعش کنم😂راستی منم برا ترازو هیجان دازم