2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829383 بازدید | 290067 پست
شوهرت هیچ توضیحی نداد؟؟؟

نه،کمو بیش،ولی من خودم خواستم زندگیم دوباره پا بگیره ،بعدها فهمیدم‌چقدر کمبود داشتم که اون زنه براش پر میکرد کم کم شناسایی کردم وانجام دادم و خداروشکر برگشت

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   

از من که سن و سالم بالاتر از شماهاس این نصیحت رو بشنوین

تا جوونین یه فکر اساسی بکنین وقتی سنتون بره بالاتر دیگه هیچ راهی نمیمونه آدم فقط یک بار زندگی میکنه

مریم خانم شما هم اونجا خونت هست منتظر زنگ و تماس و تعارف ایشون نباش برو تو خونه خودت و هر مشکلی رو همونجا یا حلش کن یا پاکش کن

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عادت ندارم ناراحتیمو به کسی بگم فقط فقط به خاطر مریم جریانمو گفتم که بدونه تنها نبست ولی من زود راهم درست کردم مریم تروخدا قبل هرکاری اول فکر بعد فکر اخر فکر

ببخشید دوستان جاش نبود،میخواستم به مریم کمکی کرده باشم😓😓😓

ممنووووون

برا من یکی مفید بود

جمه اخرت و سه بار تکرار کردم

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒
آره عوضی میخواسته تورو اذیت کنه

اره .بحث الان من خیانت چن ماه پیش نیس .کارای الانشه .ارزوی یه محبت به دلم مونده یه قدم زدن باهم یه حرف زدن باهم  ....واسم خرج نمیکنه احترام نمیزاره بددهنه ...من باید یه عمر ساکت و تو سری خور باشم که چی که اقا اعصاب نداره ...مگه من برده ام

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
اره .بحث الان من خیانت چن ماه پیش نیس .کارای الانشه .ارزوی یه محبت به دلم مونده یه قدم زدن باهم یه ح ...

منم میگم اینطور نباش

خانوم باش

💖سرگروه تثبیتی های قهرمان 💖 تاپیک قوانین تثبیت وزن💪 شروع رژیم: 1401/08/27 ✌ 💚عضو گروه سبز💚  قد:۱۷٠ وزن اولیه:۸۲.۳😓    81.4 » ۸٠.۸ » ۷۹.7 » 79.3 » 78.6 » 77.6 » 79 » 78.2» 76.8» 76.4 ۷۵.۹ » ۷۴.۹ » ۷۴.۶ »  71.9»۶۹.۹»  68.3 هدف نهایی🔥۶۵🔥😍  قهرمان زندگی خودم میشم 💪💪          💥۷۸🔓»💥۷۶🔓»74💥🔓»٧2💥🔓» 70💥🔓69💥🔓 68 💥🔒67 🔒66🔒 65🔒

شب همگی خوش👋

دوستتون دارم 😍

خداااااااااااااااایا شکرررررت بابت همه چیز،براتون از درگاهش ارامش بی پایان ارزومندم

البته من یاد گرفتم ارامش رو اول خودم به خودم هدیه بدم بعد توقعش رو از دیگری داشته باشم

من میگم فردا صبح برو خونت خودتو شاد نشون بده باهاش حرف بزن ولی نه خیلی وقتی حرف میزنی راحت خودتو نشون بده نهار بپز با بچت بازی کن کاری کرد یا حرفی زد خودتو بزن به اون راه زیادم بهش نزدیک نشو سعی کن فضای خونت پرانرژی باشه منتظر هیچی هم از جانب اون نباش که بخوره تو ذوقت

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
من میگم فردا صبح برو خونت خودتو شاد نشون بده باهاش حرف بزن ولی نه خیلی وقتی حرف میزنی راحت خودتو نشو ...

فردا که میرم خودم .اون سر کاره ۸ شب میاد خونه

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏