2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830053 بازدید | 290067 پست

@سارابانووووو بیا حلقه

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
زيبا ب نظرم غذاي رژيمي ك ميزاري درست نيست ،، مثلا استامبولي گذاشتي نوشتي غذاي رژيمي!!! غذائي رژيمي ك ...

سلام دیانا 😘😘😘😘😘

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

سلام عشقولي🖐🏻خوبي عزيز؟

فدات خوبم 😘😘😘

شب همگی بخیر👋👋👋 من یه دوش بگیرم برم لالا😴😴😴😴

فردا بهترین کاهش رو براتون آرزومندم😌😌

خودم که هفته ای که گذشت تو تثبیت بودم چون تو ماه رمضون خیلی به بدن فشار میاد ،از فردا پیش به سوی کاهشای تپل مپلی😁😁😁😁

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰                   
بچه ها دوغ محلی گوسفندی هر لیوان فرانسه به نظرتون چقد کالری داره؟ @سارابانووووو     @ ...

بزن دوع پرچرب ی لیوان

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
زيبا ب نظرم غذاي رژيمي ك ميزاري درست نيست ،، مثلا استامبولي گذاشتي نوشتي غذاي رژيمي!!! غذائي رژيمي ك ...

عزیزم‌منم همیشه پلو نمیخورم ک بیشترشم سالاد بود و س ق استنبولی کم روغن بنظرم رژیمی محسوب میشه...خودمم الان ۵ ماهه تو تاپیکم میدونم چی ب چیه...مرسی از راهنماییت

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

گاهی وقتا هممون برنج کم‌میخوریم😊من همیشه ک‌نمیخورم

بجاش شامم ی جور خوراک سبزیجات بود ک همشم ابپز بود

@ashoojooni  i

کجایی عزیزم ؟؟؟؟

خسته نباشی منم رقص وپیاده روی وچالشام تموم شد😓😓😍

خسته. نباشی 🌹🌹🌹

‍ ‍ ‍ غذای_روزانه_کاهش_وزن#  

👌👌نوزدهم خرداد 1398

دوستان این برنامه کلی با توجه به کالری مجازتون مقادیر تعیین کنید مثلا من زدم نان سنگگ شما با توجه به کالریتون یه کف یا دوکف دست بخورید الی آخر😊😊😊

✅ناشتا 2 قاشق آبلیمو(سرکه سیب هم میتونه باشه)فقط اگه مشکل معده دارین نخورید+ 2 لیوان آب گرم

🧀 #صبحانه : نان سنگک+ تخم مرغ ابپز+خرما+یک فنجان شیر قهوه کم چرب(شیر کم چرب+قهوه)

🍏 میان‍ _وعده :یک عدد میوه یا سبزیجات،یا نخودچی کشمش،یا چای+خرما

💚نیم ساعتقبل از ناهار 2 لیوان آب

🍄 ناهار: سالاد به هرمیزان که میل دارید(مقدار رو تو چالش صبح گفتم) + پلو ساده(خودم بلغور میپزم)+سینه مرغ آبپز+یک عدد گوجه کبابی+سیب زمینی آبپز(با توجه به میزان کالری مجازتون مقدارش رو تعین کنید)

☕️میان وعده عصر :یک لیوان شیر کم چرب+خرما یا کشمش،یا شکلات تلخ ،یا تنها خورده شه

💙نیم ساعت قبل از شام 1 لیوان آب

🍟 شام:سالاد  +خوراک لوبیا+نان سنگک

وزن شروع ۸۶.  وزن فعلی. ۶۴/۵    هدف ۶۰