2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832866 بازدید | 290067 پست
 چیپس و پفک را مث بستنی ممنوع کردی😁😁😁

توروحت سمیه😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣🤣🤣

ن ب خدا اصلن لب نزدم و نمیزنم..الانم داره تخمه میخوره..منم ک اینجام

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایشالا میشی به زودی دهه ی 70 خیلی نفس‌گیر نعلتی

مرسی قربونت اره بخدا گرم گرم میرم پایین 😵😵😵

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 

سلام. دوستان عیدتووون مبارک 🌺🌸🌺🌸🌺🌸🌺🌸

گزارش#  

حلقه. یک ساعت 

3 ست 10 تایی جلو بازو 

3 ست 10 تایی پشت بازو 

3 ست 10 تایی پرس سینه 

3 ست 10 تایی پرس سینه از بغل 

3ست شنا روی دیوار

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
سلام عزیز دلم😍😍😍😍😍 ن مگه میشه ول کنم...ب خدا دیگه پشت کردم ب چاقی الانم شوهرم کلی چیپس و پفک ...

سلام مینا جون امیدوارم صحیح. و سالم برسید سفر بیخطر 

هم چنین بهت خیلی خیلی خوش بگذره. میدونم عزیزم رعایت میکنی رژیم رو 😘😘😘😘😘😘😘

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 
سلام عشقم مرسی که به یادم هستی منم از دیشب اومدم خونه پدر شوهر شهرستان امروز که فست نگرفتم 😭😭😭 ...

سلام عزیزم بهت خوش بگذره گلم. ولی توروخدا مواظب باشی نزار زحمت هات هدر بره خدای نکرده 

عیدت هم مبارک 🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷

اینکه تو نرم افزار بشقاب چطوری مواد غذایی رو اندازه بگیریم به گرم 

با ترازوی آشپزخانه. دیجیتالی باشه دقیق تره

شادلین عشقم نبینم غمتو عزیز دلم😞😞😞😞 انءشالله ک هرچی صلاح خودتو و خانوادته پیش بیاد عزیزم😘😘😘ه ...

زیبا جونم ممنون بابت دعات 

توروخدا برای بابا و مامانم دعا کن هر دوشون باید عمل کنن عملشون هم راحت نیست بخدا خیلی ناراحتم 😭😭😭😭😭😭😭😭😭

زیبا جونم ممنون بابت دعات  توروخدا برای بابا و مامانم دعا کن هر دوشون باید عمل کنن عملشون هم ر ...

درست میشه عزیزم توکل به خدا🙏ایشالله ۱۲۰سال سایه پر برکتشون بالا سرته خوشگلم نگران هیچی نباش

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍
سلام مینا جون امیدوارم صحیح. و سالم برسید سفر بیخطر  هم چنین بهت خیلی خیلی خوش بگذره. میدونم ع ...

فدای تو دوست خوبم😍😍😍

ممنون عشقم

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

زیبا جونم ممنون بابت دعات  توروخدا برای بابا و مامانم دعا کن هر دوشون باید عمل کنن عملشون هم ر ...

انشالله ک هزار سال دیگه سالم تندرست درکنار خانواده باشن😍😍

نگران نباش عزیز دلم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز