2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834908 بازدید | 290067 پست
@صدف_20   کجایی عزیزم ؟؟؟؟امروز نبودی؟؟؟

سلام عشقم

مرسی که به یادم هستی

منم از دیشب اومدم خونه پدر شوهر شهرستان

امروز که فست نگرفتم 😭😭😭

تا جمعه خیلی هنر کنم نهایت روز 1000تا ببندم😔😔😔

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عید همتون مبارکا بید عبادتون هم قبول حق  من امروز فست نبود م ولی بجاش فردا فستم  5 کیلومتر دویدم و راه رفتم ب صورت اینتروال  و نیم ساعتم حلقه مبارک رو چرخوندم این هفته انشالله بشم 69  این 70 نعلتی چسبیده بهم ول نمیکنه منو 😣😣😣😣😣عجب سیریشه 70 

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 
سلام عید همتون مبارکا بید عبادتون هم قبول حق  من امروز فست نبود م ولی بجاش فردا فستم  5 کی ...

ایشالا میشی به زودی

دهه ی 70 خیلی نفس‌گیر نعلتی

میسازم زندگی رو به سازم♥😍♥😍

سلام خوشگلا عیدتون مبارک‌♥️♥️🌺🌺😘😘😍😍😍😍💋💋💋♥️♥️♥️🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
منم هنرمندم😝😝😝 اینم کیکایی که من قبل بچه دار شدن میپخیدم ...بعد بچه هیچ گلطی نتونستم بکنم😢

به به مریم جون چه هنرمندی 😍😍👌👌♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عشقای من عیدتون مبارک خیلی دوستتون دارم😘😘😘😍 مراقب خودتون و رژیمتون باشید من برا ی مدت کوتاهی می ...

چرا🥺🥺🥺

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
فدات😍😍😍😍🌺🌺🌺

افرین قهرمان🥇

💪💪💪

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

گزارش روز فست

کالری مصرفی ۵۳۰

کالری سوزی ۶۵۰

————

پیاده روی ۳۰۰۰ قدم

زومبا ۱۵ مین

درازونشست ۱۰۰

زیرشکمی ۵۰

چالش ران

چالش بازو

چای سبز

یه وعده سبزیجات بخارپز

نان جو

غذای_رژیمی#  

سبزیجات بخار پز داخل فر

کلم بروکلی+هویج+گل کلم+نمک+فلفل+ادویه پیتزا