2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833338 بازدید | 290067 پست
سلام سارا مگه قرار نبود ی روز درمیون چالش و هوازی بریم؟؟حلقه و پیاده روی چی میگه؟؟

خخخخخخ😄😄😄نفسم از جای گرم بلند میشه😄😄😄اگه رسیدم آخر شب انجام میدم😯😯

تیکر خونه دار شدنمه😍بایاری خداوند مهربان😍

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

حیف پولی که دادی  با۹۸۷که هم استپ میشی هم عضله هات میسوزه هم طاقت نمیاری با همین فرمول برو جل ...

باه عزیزم‌حتما فقط میخواستم چربی وکربوهیدراتهارو حساب کنم ومواد قندی بقیه اش رو ولش کن آره مسخره است

سارا جون شما چند وقته انقدر وزن كم كردي؟

من از شهریور پاسال با این گروه آشنا شدم ولی چند ماه نتونستم پیگیری کنم ووسطاش رژیمو ول کردم تقریباتو ۸ماه ۱۷کیلو کم کردم

باه عزیزم‌حتما فقط میخواستم چربی وکربوهیدراتهارو حساب کنم ومواد قندی بقیه اش رو ولش کن آره مسخره است

یکم قند ومراعات کن ولی زیاد روش حساس نشو سعی کن چیزای  سالم بخوری

من از شهریور پاسال با این گروه آشنا شدم ولی چند ماه نتونستم پیگیری کنم ووسطاش رژیمو ول کردم تقریباتو ...

من پايين تنم تپله مثل رونام و ساق پاهام شما ورزشي ميشناسي بشه لاغر كرد اون قسمتو؟ آخه ميگن پاها خيلي سخت لاغر ميشه

من پايين تنم تپله مثل رونام و ساق پاهام شما ورزشي ميشناسي بشه لاغر كرد اون قسمتو؟ آخه ميگن پاها خيلي ...

نه بابا با کم شدن وزن همه جا لاغر میشه من خودم دور با سن ۱۲۵بود دور ران۷۸😱

پیاده روی،طناب، دو،دوچرخه وچالشا خیلی کمکم کرد

اهان من میخاستم از دیجی بخرم مطمئن نبودم ولی فک کنم باید از مغازه بخرم ک مغازه نزدیکم نداشت گفتم برا ...

پریم انواع مختلفی داره،الان توراه شهرمونم عزیزم،رسیدم عکسشوبرات میفرستم.

2790
2778
2791
2779
2792