2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829179 بازدید | 290067 پست

سلام من تازه وارد هستم 

من 80کیلو با قد 165 میخوام فعلا 10 کیلو کم کنم بشم 70 میشه بگین باید در طول روز چه مقداری کالری مصرف کنم که بتونم هفته ای 1 کیلو کم کنم؟

پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام خوش اومدي صفحه اول تاپيك رو با دقت بخون

مرسی عزیزم خوندم 

پس با این روش 80 ضربدر 20 منهای 100 برا من میشه 1500 تا یعنی اگه از این مقدار بالا نره حتما میتونم هفته ای یه کیلو کم کنم ؟البته بدون روزای فست که اصلا نمیتونم زیر 500 باشه البته الان یکی دو روز تو هفته زیر 1000 هستم حدود 900 تافعالیتمم زیاد نیس در حد کارای معمولی و سبک خونه 

پیش به سووووی خوش اندامی💃💃💃💃💃💃 قد 167🌺وزن اولیه👈87😬شروع رژیم98/02/03💪💪💪وزن فعلی75☺وزن هدف اول70💪💪💪وزن هدف دوم67😍💪💪💪من میتوااااانم💪💪💪اینم مدرکش 👈❤🌺تاپیک لاغری خانومای 85 کیلویی🌺❤
مرسی عزیزم خوندم  پس با این روش 80 ضربدر 20 منهای 100 برا من میشه 1500 تا یعنی اگه از این مقدا ...

اره ١٥٠٠ تا مصرف كن،، فعاليت داشته باشي زودتر و بهتر نتيجه ميگيري،،،، روزاي فست خيلي خيلي تأثير داره تو كاهش،، چرا نتوني مشكل خاصي داري؟؟؟

حق داری خدا ببخشه بهت بچه هاتو 😂😂😂😂😂😂😂

😁😁😁✋

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
#غذایی_رژیمی

چقدر خوشمزههههه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
غذایی_رژیمی#  

زینب جان

در کنار عکس ، طرز تهیه اش هم باشه خوبه👍

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
بچه هاچزاتوجستجو هشتک غذا-رژیمی نیست؟؟؟؟

غذای-رژیمی# ایناها دیگه

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!