2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829283 بازدید | 290067 پست
وا😎

والا ک بچه ها پیدا کنن راحت

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بچه ها این‌چالش بازوووو خیلی داره به من جواب میدهههه یادتونه اون سری‌گفتم از ۳۳ شدم ۳۰ الان سایز ...

سلام سمیه جون منم میخوام بازوهام سفت بشه برای اونم مفیده ؟الان با دمبل کار میکنم میشه اسمش رو بگی دان کنم

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دیگ خانوادش ک از حسودی زر میزنن علیرضام ک میگ شیرت ضعیف میشه بچه ضعیف میشه 😯 مگه با اوناس من ک ...

خوب کاری میکنی😆😆

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
ن عزیزم هرروز نیس فقط امروز بعد سایز ک هفتگی تغییر نمیکنه امروز دهمه؛دهمه هر ماه سایز میزاریم!!!

بیا با همون روز‌یکشنبه  یه ستش کنیم  خدا بده برکت

هم وزن هم‌سایز یه جااا 

اصرااااار میکنم،،،، تو ناااااز میکنی

توی هوای تو  پرواز میکنم

...

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
سخته بابا ی چیز میگی بچه هر ۲ ساعت شیر میخوره هی باید پاشی بری بیای😝 بعد شوهر منم انقد بد خوابه.تا ...

باشه 

من حاضرم این سختیو به جون بخرم 

چون نمیشه که بچه بخواد تا چند سالگی پیش ما بخوابه

پس خلوت و رابطه زن و شوهری چی میشه؟ 

خلاصه طاووس خواستیم باید جور هندوستانم بکشیم

فدای سرش سختیاش

غذای-رژیمی#  

🍚 پاپ‌کورن در مقایسه با سایر غلات کالری کمتری داشته و به علت داشتن فیبر در مقایسه با سایر خوراکی‌هایی که به عنوان میان‌وعده مصرف می‌شوند، حس سیری بیشتری را ایجاد می‌کند.

در نتیجه میان‌وعده عالی برای کاهش وزن است.👌

برای تهیه پاپ‌کورن از کره و نمک استفاده نکرده و آن را به کمک ادویه‌ها یا سبزیجات خشک طعم‌دار کنید.

سلام سمیه جون منم میخوام بازوهام سفت بشه برای اونم مفیده ؟الان با دمبل کار میکنم میشه اسمش رو بگی دا ...

حرکاتاش سطح بندی داره از مبتدی تا پیشرفته

ادامه بدی ۱۰۰ درصد عالی میشه!!!

پشتکار و نظم   باشه ،،، چرا که نه

مال من هم کوچیکتر و جمع تر کمی سفت تر

(تازه هنوز تو قسمت مبتدی هستم)

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

مطالب-مفید#  

⁣😱 اگر این عادات را دارید زودتر پیر می‌شوید: ⁣

.

😠 ⁣کینه به دل گرفتن:

نگه داشتن کینه از دیگران سطح هورمون کورتیزول را در بدن افزایش می‌دهد و منجر به افزایش وزن، فشار خون و قند خون بالا می‌شود. ⁣اجازه ندهید کینه‌های قدیمی، جوانی‌تان را به‌ یغما ببرند!

.

😴 ⁣کمبود خواب و استرس:

استرس و ⁣بی‌خوابی، هر دو باعث افزایش سطح کورتیزول شود که شرایط التهابی پوست را وخیم‌تر می‌کند. همچنین ممکن است منجر به افت تشکیل کلاژن شود که این مسئله باعث پیرشدن پوست می‌شود.

.

🍩 مصرف زیاد شکر و شیرینی:

⁣مصرف شیرینی‌ها می‌تواند روند پیری پوست را تسریع کند و پوست‌تان را کدر و پُرچین جلوه دهد.

.

🚶‍♀️ بی‌تحرکی و ورزش نکردن:

⁣نداشتن تمرینات ورزشی کافی، باعث می‌شود خون به خوبی به‌ جریان نیفتد و به‌ این‌ ترتیب تمام مواد مغذی و ضروری به پوست نرسند.

الهه ی تاپیک جدا داره واسه سایز مگه اونجا اعلام نمیکنید؟🤔

اره تاپیک‌ جدا هست

ولی اینجا بیشتر تبادل نظر داریم و دور هم‌جمع هستیم و 

اینجا راحتتره و دیگه هی تاپیک تو تاپیک نمیشه!!!

مثل وزن کشی، اینم هفته ای ۱ بار هست

عشق منههه این چالش❤️ راستی یه اپشنی هست که اون ورزشایی را که‌واست سخته را میتونی‌جایگزین‌کنی،، تعدا ...

دیدم دستت درد نکنه راستی بعد چند وقت این تغییر سایز رو دیدی؟؟

💚گروه سبز 💚 تثبیت.💚 💚💚وزن ابتدا 65💚                                                                                   وزن الان کمتر از 50 😘رای بر آورده شدن حاجتم میشه یه  صلوات بفرستید 😢😢😢الهم صل علی محمد وال محمد 

راستی چرا دیگه شمارش افراد انلاین بالا نمیاااد

خرا ب شد👨🏻‍🔧

حرکاتاش سطح بندی داره از مبتدی تا پیشرفته ادامه بدی ۱۰۰ درصد عالی میشه!!! پشتکار و نظم   ...

ممنونم عزیزم الان دان میکنم

دیدم دستت درد نکنه راستی بعد چند وقت این تغییر سایز رو دیدی؟؟

تقریبا  ۴ هفته 

۵ سانت کوچیک شدش

(یعنی هر هفته که ۱ کیلو کاهش وزن، ۱ سانت کاهش سایز بازو)

ممنونم عزیزم الان دان میکنم

قربونت

موفق باشی💪💪💪