2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829383 بازدید | 290067 پست
یک‌روز در میون یکساعت خوبه سعی کن پیاده رویت تند باشه که ضربانت بالا بره   ولی اگه بتونی حرکات ...

چرا ماست و کشک پاستوریزه و بادام میتونم بخورم فقط مقدارشو بهم میگین که علاوه بر اون ۱۳۰۰ تا باشه

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

سوالمو‌کسی‌جواب نداده هااا !! ماه رمضان میشه خگخ  ؟؟؟ضعف نمیاره؟ میشه عایا گرفت؟ کسی امتحان کر ...

اجباری نیست اگه نمیتونی نگیر گلم ممکنه معدت اذیت بشه

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یک‌روز در میون یکساعت خوبه سعی کن پیاده رویت تند باشه که ضربانت بالا بره   ولی اگه بتونی حرکات ...

آهان یعنی با اونها ۱۵۰۰ کالری؟

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

چرا ماست و کشک پاستوریزه و بادام میتونم بخورم فقط مقدارشو بهم میگین که علاوه بر اون ۱۳۰۰ تا باشه

عزیزم در حد ۲۰۰ کالری در روز باشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من گرچه دکتر رفتم ولی با تاپیک شما و با کالری شما تا حالا ۱۰ کیلو کم کردم😘

ایوولا  

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!

👌♥️

با چند کالری شروع کردی ؟

اجباری نیست اگه نمیتونی نگیر گلم ممکنه معدت اذیت بشه

مرسی از جوابت عزیزم

بعد  از ماه رمضان پس ادامش میدم خگخ🥬

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

افریننننننننن🤩

منممممم می خوااااام

😋😋😋

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
👌♥️ با چند کالری شروع کردی ؟

سلام عزیزم من تازه بااین تاپیک آشنا شدم اواخر شیردهیم وزنم ۷۵ قد۱۶۵ شکم وپهلو خیلی دارم الان ی هفتس رژیم گرفتم بابرنامه شما فقط اینکه بعضی روزا کالری بیشتر از ۱۴۰۰ تا میشه مثلا ۱۶۰۰ تامصرف میکنم بعضی روزاکمتر مثلا ۸۰۰ این مشکلی نداره؟چ ورزشی پیشنهاد میکنین برای آب شدم چربی های شکم و پهلو و سفت شدن سینه واندام های بدن. چون من بابچه زیاد نمیتونم برم بیرون ممنون میشم جواب بدین😘😘😘

دلم کمی آرامش میخواهد دراین هیاهو.......  

منم ان شاالله ۲ ماه دیگه به هدفم‌میرسم اگه هفته ای ۱ کیلو‌کم کنم یعنی باید کم‌ کنم و خواهم کرد😤😤😤

سلام عزیزم من تازه بااین تاپیک آشنا شدم اواخر شیردهیم وزنم ۷۵ قد۱۶۵ شکم وپهلو خیلی دارم الان ی هفتس ...

سلام عزیزم خوش اومدی 

بهتره کالریت رو رعایت کنی چون اگه چند روز پشت هم بالاتر باشی کاهشت کمتره و اگه زیر هزار باشی ممکنه استاپ کنی ولی ۱۰۰ کالری بالا و پایین مشکلی نداره 

چون اواخر شیر دهیت هست مشکلی نداره فست ها رو بگیر 

ورزش هم حلقه انواع دراز نشست و حرکات پهلو شکم و زیر شکم خوبه تو نت سرچ کن که با فیلم ببینی و درست انجام بدی 

حتما نیازی نیست بری باشگاه بیشتر بچه های اینجا تو خونه ورزش میکنن 

آب زیااد بخور و‌کربو هیدرات و قندت رو کمتر کن رو شکمت تاثیر داره 

واینکه باید به وزن هدفت برسی و یمدت تو وزن هدفت بمونی و در کنارش ورزش داشته باشی تا کم کم اندامت متناسب بشه و بدنت سفت بشه 

[QUOTE=88737960]منم ان شاالله ۲ ماه دیگه به هدفم‌میرسم اگه هفته ای ۱ کیلو‌کم

تومیتونی#