2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833154 بازدید | 290067 پست
@yasna95   یسنایی قدت چقدره؟؟؟

عزیزم من ۱۶۰یا ۱۶۲هستم توهمین حدودم هربارمیگیرم یه چی درمیاد

منم الان از پیاده روی اومدم یک ساعت پیاده روی کردم

۹۸/۱/۲۰شروع رژیم باوزن ۸۰😔وزن فعلی ۷۶        هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔐هدف سوم۶۵🔐هدف نهایی۶۰😄🔐اینبار حتما موفق خواهم شد💪💪پیش به سوی خوش اندام شدن👍💃💃

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ای وای واقعا قبلا که من ایران بودم بود که 🤔🤔🤔😥😥😥

اره بابا ایران هست مادر خرم ابادم هست اما دزفول  تو این ۱۰ ساله به چش ندیدم اینجا علاوه بر هوا که ندارد اووکادو هم ندارد😂😂😂😂خرم اباد بود اما از قیافش خوشم نمیومد فک میکردم بد مزه است 😝😝😝حالا سری بعدی رفتم اگه از قیمتش سکته نکردم میخرم میارم با خودم🤣🤣🤣

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
عزیزم من ۱۶۰یا ۱۶۲هستم توهمین حدودم هربارمیگیرم یه چی درمیاد منم الان از پیاده روی اومدم یک ساعت پی ...

منم ۳۰مین پیاده روی داشتم الانم دخترمو بخوابونم پاشم چالشامو برم

گروه :🙄آبی وزن شروع
😥😥😥😥😥جر خوردم😐😐😐😐 پس بزار از همون ۵ هزار تا شروع کنم بعدش زیادش کنم کم کم...کارای خونم زیا ...

باشه

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)
شهرزاد جون نیکی رفت میشه ت  بگی من برم تو کار پیاده روی؟الات برا من زده انقد قدم و انقد کالری س ...

این قبلا فعال بیده تکون خوردی ثبت کرده اتوماتیکه خودش صفر میشه نمیخواد صفر کنی

جااااااااااااان؟؟؟ دو ساعت پنج هزار تا؟؟؟ باز آمار غلط دادي؟؟؟؟؟ هشت هزار قدم ميشه يكساعت و ربع تقري ...

🤣🤣🤣برو لاکپشت‌ 

من ۵ هزار تا رو تایم گرفتم دو ساعته‌ میرم😝😝

❤خدایا کمک کن❤( دیرتر بِرنجَم)*(زودتر‌ بِبَخشم)*(کمتر قضاوت کنم)*(بیشتر فرصت دَهَم)

انگیزه#  بچه ها بعد از مدتها الان که پیاده روی بودم جرات کردم از خودم عکس بندازم عکسمو دیدم دپرس شدم ولی عزممو جزم کردم که حتما لاغر شم تا از دیدن اندام خودم تو عکس بدم نیاد دیگه 😔😔😔

۹۸/۱/۲۰شروع رژیم باوزن ۸۰😔وزن فعلی ۷۶        هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔐هدف سوم۶۵🔐هدف نهایی۶۰😄🔐اینبار حتما موفق خواهم شد💪💪پیش به سوی خوش اندام شدن👍💃💃
این قبلا فعال بیده تکون خوردی ثبت کرده اتوماتیکه خودش صفر میشه نمیخواد صفر کنی

اخه امروز فقط ی ست حلقه رفتم اصلا جون ندارم برا چالش و اینا😥😥میخاستم پیاده روی کنم

وزن شروع》89.حالا》۷۵.۸۰۰.برنامه 
منم ۳۰مین پیاده روی داشتم الانم دخترمو بخوابونم پاشم چالشامو برم

کجا پیاده روی میکنی؟توخونه

اخه امروز فقط ی ست حلقه رفتم اصلا جون ندارم برا چالش و اینا😥😥میخاستم پیاده روی کنم

خب پیاده روی کن کالری اینو از مجموعش کم کن

شهرزاد جون نیکی رفت میشه ت  بگی من برم تو کار پیاده روی؟الات برا من زده انقد قدم و انقد کالری س ...

🤣🤣🤣🤣

ژیاااان‌ چند بار بگم ولکن‌ . بیخی‌ . 

خودش صفر میشه فردا