2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833145 بازدید | 290067 پست

سلام سلام سلام ب همه دوست جووووونیااااام😍😍😍😍

کاهش وزنی هاااااای گلم ب همتون تبریک میگم افرررین

منم وزن کردم شدم۷۶هورااااااااا.خدایا شکرت🤗🤗🤗🤗

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

اشتباه تایپی شد(خانوما)

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

راستی کاهش وزن همه مبارک و پایدار باشه

استوار‌ مثل‌ کوه🏔 جاری مثل رود 🌊                                      ((اون سنگی‌که جلو پات میفته، میتونه پله صعودت باشه✌️))🌸   شروع:۶۴ 🏃‍♀️.الان ۵۶/۷۰۰👈۵۵/۶۰۰👈۵۵👈۵۴/۵🏃‍♀️ هدف ۵۳…قد: ۱۶۷                                   🌸 استاد تغییر باشم نه قربانی تقدیر🌸   تاپیک چالشها                🌸غذای_رژیمی# 🌸
خانپما یه سوال دارم: می خوام‌جای سبز استفاده کنم، وقت مناسب استفادش چه زمانی هست؟؟؟؟ قبل ورزش، بعد ...

افزایش سرعت کاهش وزن در صبح ها🍵

صبح ها چای سبز با عسل بنوشید تا کالری سوزی بیشتری داشته باشید.

+چون چای سبز سرشار از کاتچین است که به کاهش وزن کمک می کند.

حق من محفوظه و به موقع به من داده میشه🥰من خوش شانس و خوش روزی هستم😍
افزایش سرعت کاهش وزن در صبح ها🍵 صبح ها چای سبز با عسل بنوشید تا کالری سوزی بیشتری داشته باشید. +چ ...

مرسی عزیزم❤️

سلام تبریک به همه بابت کاهشاتون👏😍

منم وزن کردم و هفته سوم رژیم از 66/300شدم65/500

ازاین به بعد میام گزارش میدم

چالش های این هفتم:👇👇👇👇

1000تا طناب و پروانه ترکیبی

300تاساق پا

100تا دراز نشست

دمنوش زنحبیل و دارچین 2بار در روز

قهوه 2بار در روز

شیرو غلات نهار و شام 3روز در هفته

خییییلی عالیه.من دور کمرم شده بود ۷۵😢 الان باز داره زیاد میشه😭😭😭😭

ني ني خوشلت باز داره چاقت ميکنه دا

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡

من تا الان 

یه فنجون قهوه

زدن ویتامین ای به صورت و ناخن 

هنوز ورزش نکردم

کاش زندگی از اخر به اول بود!!!! پیر بدنیا می امدیم. انگاه در رخداد یه عشق جوان میشدیم.... سپس کودکی معصومی میشدیم و نیم شبی با نوازشهای مادر ارام میمردیم!!!
خیلی جایگزین مناسبی برایه برنجه حتی تو ترکیه بجایه برنج استفاده میشه  حتی کنار کباب هاشون تو رس ...

بسيار عالي ،،،🙏🏻من ب عنوان برنج همين طور ساده ميپزم ببينم چطور ميشه بدون رب و پياز و مرغ،،👌🏻👌🏻👋🏻

ببین بلغور انواع زیادی داره مثلا بلغور گندم بلغور جو یا جو دوسر بلغور مختلط ولی اونایی که تو بازار ه ...

اها چ جالبه عزيزم مث برنجه؟؟؟ از كجا خريدي ؟؟ اينجا فكر نكنم داشته باشه تو شهر ما،،، مرسي از وقتي ك گذاشتي😍😍

سلام مجدد🤗🤗🤗برنامه من امروز

صبحانه=دوکف دست نان+ی قوطی کبریت پنیر+یک عدد خیار+چای دارچینی و زنجبیلی+یک عدد خرما

ناهار=سوپ سبزیجات+۵عدد زیتون

ورزش=یک ساعت پیاده روی+۱۰۰۰ تا طناب

شام و میان وعده فعلن ایده ای ندارم😋😋

گل رو همتونو میبوسم😗😗

💚خودم گروه سبززز💚وزن شروع ۸۰💚وزن الان۶۰💚قرررررربون بامدادخمارررر(الهه جونمممم)❤❤❤و همه دوستان تاپیک🙏❤

2790
2778
2791
2779
2792