2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832919 بازدید | 290067 پست
بیشتر میوه ها هم چون قند داره به هرحال بیش از اندازشم خوب نیست سعی کن متعادل بخوری.چالش شکم و پهلو&n ...

برای فرم دهی خوبه؟ممنونم که جواب میدی

شروع رژیم97/11/27با وزن91کیلو گرم.البته تا الان روم به دیوار 30کیلو ناقابل کم کردم.

بامداد#  

سلام بانداد جونی من اصلا 3 هفته کم نکردم شنا میرمو ورزش میکنم فست میگیرم اما استپ شدم چکار کنم تو این نظرات مانکن با 1000 تاببندن و خوب کم میکنن من الان با 1400 میبندم  میشه منم با 1000 ببندم ک تا عید 5 تا دیگه کم کنم ؟؟؟؟؟اصلا کم نمیشم 😣😣😣😣😣😣

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشید بامداد جونی اشتب نوشتمت  کمک برسون حالم گرفته نتیجه نمیگیرم سه هفته شد میخوام تا عید همون 70 بشم دیگه امروزم فستم فقط ی خرما تونستم بخورم از حرص و چای سبز خوردم ظهرم سینه مرغ ابپز گذاشتم  چکار کنم ؟؟؟؟؟؟؟

وزن اول😢😢😢83 😣😣😣و اما رسیدم ب ۷۰😐😐حالا هدف اول۶۸😥😥😥هدف اخر ۶۵🤩🤩🤩انشالله بتونم 
گلم رژیم های سریع چون سخت تره بهتره که دسته جمعی گرفته بشه اینجوری تحملش راحت تر میشه  و اینکه ...

بله عزیزم چشم.

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

سلام بچه ها.کالری من شد ۶۰۰وخرده ای.البته دراصل زیر ۵۰۰شده ولی من حس کردم غذام چرب بوده یه قاشق روغن مایع بهش اضافه کردم.ولی خرما میگیریم ک شب یکی دوتا بخورم و کالریمو با ۷۰۰ببندم حد اقل.فعلا ورزشم نکردم یه نیم ساعت دیگه میرم پیاده روی.شبم حلقه میزنم.

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤