2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826885 بازدید | 290067 پست
حتی اگه خونمم تمیز کنم تا پنجشنبه بعله برون هم نباشه میگم نیان بلکه یاد بگیره اینجور وقتا بگه ب ...

افرین احسنت بهت درود بشرفت    ببینم چه میکنیا   میخوام صدای ابهتتو که تا خود کرج میره بشنوما   

بخدا به هیچی دست نمیزنن دفعه ی پیش خواهر شوهرم صبح جاشو جمع نکرده بود تو رختخوابی که من تازه شستم سی ...

😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤😤

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سگگگ تو روحش😑😑

شهرزاد دخترشو یادته گفتم زنگ زده گفته اومدم نزدیکتون حالا چیکار میخوای بکنی ؟؟؟ فکر کنم چون محلش ندادم دارن اذیت میکنن وگر نه بعیده اینکارشون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اعصاب نداری ههههههههههههههه

عه ۶ تا آدم گنده میخوان بیان 

۴ تاشون خانوم با کلی ادعا بعد عادم ۲ روز فقط باید بپز و بشور و جمع کنه 

واقعا انصافه

بخدا برا منم بعضی موقع ها پیش اومده خواهرشوهرام نشستن منو شوهرم دوتایی کلی کار آشپزخونه رو کردیم 

دهن آسفالت میشه

وزن قبلی ۷۱😤 و وزن فعلی۵۹/۵۰۰ 🤔وزن هدف ۵۷😊
شهرزاد دخترشو یادته گفتم زنگ زده گفته اومدم نزدیکتون حالا چیکار میخوای بکنی ؟؟؟ فکر کنم چون محلش ندا ...

اهاااا این مامان اون بیده😂😂😂😂😂

حتتتتتتما بپیچون جون شهرزاد زیر بارش نریا

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
افرین احسنت بهت درود بشرفت     ببینم چه میکنیا     میخوام صدای ابهتتو که تا خ ...

🤣🤣🤣🤣🤣 

من_میتونم# ‍. سربلندتون_میکنم#   😎

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بامی برا فرم دهی حبوباتم خوبه قبل و بعد ورزش؟🤔

آره صد در صد 

بخدا به هیچی دست نمیزنن دفعه ی پیش خواهر شوهرم صبح جاشو جمع نکرده بود تو رختخوابی که من تازه شستم سی ...

منم باید بعد رفتنشون رویه رختخوابامو بشورم نمیدونم چجوری کثیف میکنن 

همه جا لک ببخشید🙈 آب دهن و... 

وزن قبلی ۷۱😤 و وزن فعلی۵۹/۵۰۰ 🤔وزن هدف ۵۷😊
اهاااا این مامان اون بیده😂😂😂😂😂 حتتتتتتما بپیچون جون شهرزاد زیر بارش نریا

تمام تلاشمو میکنم 😎😂

سلام عزیزم پیاممو ندیدی 🤗🤗🤗🤗🤗 خوش اومدی دوباره به وطن😘😘😘😘😘😘  بیچاره دیده تو این گر ...

سلام عشق خودم     

ببخشید الان دیدمش  اره گفتم برگردم تا به سمت گوریل پشت نقره ای تنزیل درجه پیدا نکردم  

اره خودش هم گفت واقعا نمیتونیم هرسری مهمون بیاد اینهمه خرج کنیم. حالا سالی یبارم بود خود بود هر هفته مهمون دارم  

میگفت سها عید چیکار کنیم؟  گفتم هیچی دوروز قبل از عید هرچی داریمو برمیداریمو میزنیم بیرون رو در خونه هم مینویسیم تا اطلاع ثانوی کاروانسرا تعطیل میباشد  

منم باید بعد رفتنشون رویه رختخوابامو بشورم نمیدونم چجوری کثیف میکنن  همه جا لک ببخشید🙈 آب دهن ...

😷😷 

اینا آخه انقدر ادعاشونم میشه میان مثلا هر قاشقی برمیدارن میشورن مثلا میگن وسواس داریم 😑😑