2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1834948 بازدید | 290067 پست
چراااا نی نی یار ۱ ترکیده؟

لابد خودزنی کردن نی نی یارا😂😂😂😂😂

واااای رودم درومد از خنده هیچ وقت فک نمی‌کردم نی نی یارام ممکنه بترکن😂😂😂😂

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
لابد خودزنی کردن نی نی یارا😂😂😂😂😂 واااای رودم درومد از خنده هیچ وقت فک نمی‌کردم نی نی یارام ممک ...

😂😂😂چرا ۴ را یادت نیس بداخلاق بود ترکید

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نظر دادم که مادر😒😒 ضمن اینکه اصصصصلا وزنت بهت نمیاد فک کنم ازونایی که سلیز زودتر کم میکنی

وا پس چرا همه تو فامیل به من میگن چاق و گنده

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
نه درجریانش نبودم😂😂😂😂وای خیلی خوب بود کلی خندیدم🤣🤣🤣

😁😁😁 حالا ک خندوندمت از رو پرخوری های من شات نگیریا

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
😁😁😁 حالا ک خندوندمت از رو پرخوری های من شات نگیریا

خییییر رشوه قبول نمیکنم 😋😝😝😝😝

همانا دوست شما کسی است که از خفگی های شما در دیگ شات بگیرد🤣🤣🤣🤣

خییییر رشوه قبول نمیکنم 😋😝😝😝😝 همانا دوست شما کسی است که از خفگی های شما در دیگ شات بگیرد🤣🤣🤣 ...

😂😂😂😂😂من ک زوری امروز خودمو ب ۱۰۰۰ رسوندم تا ۸۰۰‌میخورم سیر میشم

خییییر رشوه قبول نمیکنم 😋😝😝😝😝 همانا دوست شما کسی است که از خفگی های شما در دیگ شات بگیرد🤣🤣🤣 ...

شهرزاد جون بعضی چیزها برا کالری شماری تو کرفس نیست مثل سبزی خوردن.باید چطوری محاسبه کرد

برای شادی روح مامانم و برادر عزیزم یه صلوات میفرستین؟ممنونم

شهرزاد جون بعضی چیزها برا کالری شماری تو کرفس نیست مثل سبزی خوردن.باید چطوری محاسبه کرد

عزیزم سبزی خوردن کالریش آزاده کالری شماری نمیخواد بامداد گفت حساب نکنید درحدیکه حجم معدتون زیاد نشه میتونی بخوری و حساب نکنی

چرا من هیچ وقت به عکس نمی رسم😢😢😢اینقده دلم میخواد عکس قبل و بعد رژیم ببینم😢یعنی حسابی انرژی می گیرم اما همیشه دیر می رسم

لطفا هروقت خواستین عکس بذارین منو تگ کنین گناه دالم😭😭

۹۸/۱/۲۰شروع رژیم باوزن ۸۰😔وزن فعلی ۷۶        هدف اول ۷۵🔐هدف دوم۷۰🔐هدف سوم۶۵🔐هدف نهایی۶۰😄🔐اینبار حتما موفق خواهم شد💪💪پیش به سوی خوش اندام شدن👍💃💃

سلام نصف شبتون بخیر😆

من که فک نکنم بیشتر از یک‌روزشو دوام بیارم

احتمالا سیب یه روز بگیرم یه روز فست بشم اینجوری 

تا ۱۹ دهم خدا بده برکت شاید رسیدم به هدفم😆😆

وزن قبلی ۷۱😤 و وزن فعلی۵۹/۵۰۰ 🤔وزن هدف ۵۷😊

سلام 

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍