2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اره بابا قبلش یکم گرم کن بدنتو حتتتتما دم نوشی چیزی هم بخور برا متابولیسمت من دمنوش دارچین با چای سب ...

قبلش چالشام رو میرم چون صبح زود میزنم قبلش قهوه میخورم ست شبم قبلش چای سبز و دارچین میخورم ولی خیلی عرق نمیکنم 😂

اره بابا قبلش یکم گرم کن بدنتو حتتتتما دم نوشی چیزی هم بخور برا متابولیسمت من دمنوش دارچین با چای سب ...

پس چرا من داغ نمیکنم🤔🤔🤔

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
آره عزیزم حتی تو یه لیوان بزرگ هم من درست کردم بازم کمی بیمزه‌ بود من فنجون میریزم همیشه  خیشمز ...

آره منم غلیظ دوست دارم 

خب وقتی قراره مثلاپنج تا بسته بخوریم مگه خود آزاری داریم تو دوتا لیوان آب زیپو درست کنیم چه تو یه فنجون چه دوتا لیوان همونه دیگه از نظر کالری و شکر و ... 

تو فنجون درست کنید حالشو ببرید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
آره منم غلیظ دوست دارم  خب وقتی قراره مثلاپنج تا بسته بخوریم مگه خود آزاری داریم تو دوتا لیوان ...

حالا واقعا تاثیر داره🤔🤔🤔

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏

آخییییش حلقه م تموم شد 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

انگیزه#  

چاخالوووووووو ها بشتابی بشتابید به سوی حلقه و ۵۰۰ تا طناب ‌ 

عید نزدیک است 

نگاه های جاری و خواهر شوهر در کمین‌ است

خرید مانتو و شلوار در نزدیکی ست

بشتابید بشتابید

تیکر هدفمیییی