2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826910 بازدید | 290067 پست
عزیزم من ۳/۴ساله از ایران اومدم تو ایران من کار میکردم والا الان رو نمیدونم ۳/۴سال پیش بخش نامه کمیت ...

بیمارستان خصوصی بود دانیال برا کلیه اش ۳سال پیش عمل شد سال ۹۴

برگه عملشو پیدا کنم میزارم

اما بخدا چون دکترا فهمیدن پرخوری عصبی دارم گفتن برو اشپزخونه ب چشم خودم دیدم 

اما غذاهاش عالی بود و تمیز لباساشون مثل اتاق عمل بود توی طبقه جدا بودن

😭یادم میاد دیوانه میشم

شبی کم کم یکبار دوبار میرفتم میگفتم غذا دارید هنوز

بخدا اینقدر میخوردم توی یک هفته ۹کیلو چاق شدم

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
فدات بشم ک تو انقد انرژی مثبت داری عزیزم😘😘😘😘😘😘❤❤❤❤❤❤❤

فدای تو بشم عزیزم بخدا خیلی ناراحتتم مخصوصا برای پسرت فقط دعات میکنم خانومی😍😍😍😍😍😍😍

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فدای تو بشم عزیزم بخدا خیلی ناراحتتم مخصوصا برای پسرت فقط دعات میکنم خانومی😍😍😍😍😍😍😍

خیلی لطف داری عزیزم😘😘😘😘ممنون بابت دعاهای قشنگت....دکترش گفت اگر فردا ویزیت کردم و خوب بود انءشالله مرخص میشه

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
بیمارستان خصوصی بود دانیال برا کلیه اش ۳سال پیش عمل شد سال ۹۴ برگه عملشو پیدا کنم میزارم اما بخدا ...

۹ کییییییلو😱😱😱😱

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام خانومای گل من ۶ ماهه زایمان کردم قدم۱۵۶ و وزنم ۷۶.میخوام تا عید ۵ کیلو کم کنم ب نظرتون میشه؟؟و ...

سلام عزیزم به دلیل بالا رفتن اعضای تاپیک و مشغله ی زیاد بامداد جون که نمیتونن زود زود بیان و جواب تک تک سوالا رو بدن عضو جدید نمیگیریم میتونی پست اول تاپیک رو بخونی همه چیز اونجا هست امضای خود بامداد هم ی اطلاعاتی داره طبق اون برا خودت رژیمتو بگیری. حتما میتونی موفق باشی😊🤗

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
شهرزاد بنظرت امکان داره تا عید ۱ سایز کم کنم

اگه بدنت زود سایز کم بکنه اره😍بامداد گفت معمولا با ۴_۵کیلو کم شدن ی سایز کم میشه حالا یکی ممکنه بدنش سایز بیشتر کم کنه تا وزن به هرحال تو با همین فرمون برو مطمئنن همش سود خالصه برات😋😍

سلام بچه ها خوبید 😊😚😚😚 میخواستم بگم یه چندروزی رو میخوام بخودم فرصت ریکاوری بدم.ذهن و روحم بخاط ...

عزیزم این مدتی نیستی واقعا دلتنگت میشیم چون جات خیلی خالی میشه 😔😔😚😚اما میفهمم چی میگی برو ی سر و سامونی به ذهنت بده با انرژی برگرد ایشالا.امیدوارم هرچه زودتر مشغله هات به بهترین شکل برطرف بشه😚😚

عاشقتییییییممم#  

💓💓💓💓💓💓

سلام دوستای گلم خوبین؟ 

سها جونم دلمون برات خیلی تنگ میشه انشالله خیلی زود برگردی به جمعمون @soohaaa

دوستای قشنگم بازوی چپم به اندازه ی یه دایره خیلی کوچیک به خاطر آمپولای هر روزه ام کبود شده، لطفا برام دعا کنید که تمام این سختیا رو به راحتی پشت سر بزارم و نی نیم سالم به دنیا بیاد🙏🙏🙏

امروز کارگر اومده خونمون برای تمیز کاری😍😍خیلی خانوم خوبیه

فکر اینکه خونمون میخواد تمیز شه کلی بهم هیجان میده

عزیزم این مدتی نیستی واقعا دلتنگت میشیم چون جات خیلی خالی میشه 😔😔😚😚اما میفهمم چی میگی برو ی سر و ...

شهرزاد جون میتونم ورزش رو یک روز درمیان انجام بدم؟۳۰دقیقه یکروز درمیان کافیه؟

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
این همه زحمت کشیدم اونمهمه ورزشای با درد؟نمیتونم حالا بیخیال بشم خسته شدم از این بی برنامگی و سردرگم ...

من اصلا نگفتم بیخیال شو گفتم فستتو بیشتر ببند که اذیت نشی حالا که اصرار داری بااااید با زیر ۵۰۰ ببندی  تا فشارت بیافته تورم همونجا بستری کنن بعد بری روری ۳۰۰۰ تا بخوری تا از ضعف دربیای😊😊😊😊

خل.چل#  

انسان.عاقلم.آرزوست#  

😂😂😂

سلام دوستای گلم خوبین؟  سها جونم دلمون برات خیلی تنگ میشه انشالله خیلی زود برگردی به جمعمون @ ...

سلام مامان خوشگله 😙😙😙😙

به امید خدا همه این سختیا تموم میشه و وقتی نی نی کوچولوتو بغل کنی همشو فراموش کردی😊😊😊😊

وای خونه تکونی عالیه آدم حس تازگی میگیره روز خوبی داشته باشی عزیزم😍😍😍😍😍😍

سلام مامان خوشگله 😙😙😙😙 به امید خدا همه این سختیا تموم میشه و وقتی نی نی کوچولوتو بغل کنی همشو ف ...

سلام مریم جونم

خوبی عزیزم؟

به خدا همش میگم فقط سالم باشه، سالم رشد کنه 

باورکن اصلا مهم نیست درد بکشم

آره خونه تکونی خیلی حال میده، چون خودم نمیتونستم خونه رو تمیزکنم، شوهرمم وقت نمیکنه و یکمم تنبله

دیگه گفتیم امروز کارگر بیاد

سرساعت 8 اومد تا 4 بعدازظهر هم هست

الان دوتا پنجره اتاق خوابا رو تمیزکرده حسابی، داره بالکنو میشوره و تمیز میکنه😍😍

سلام مریم جونم خوبی عزیزم؟ به خدا همش میگم فقط سالم باشه، سالم رشد کنه  باورکن اصلا مهم نیست ...

خوبم خداروشکر

انشااله همینکه اینقد انرژی داری روی اونم تاثیر میزاره و به راحتی و صحیحو سالم بدنیامیاد به امید خدا😀😀😀

چقدم سریع داره کارمیکنه آفرین خودت یه موقع زیاد واینستی خانوم رعایت کن😉😉😉😉😉😉

خوبم خداروشکر انشااله همینکه اینقد انرژی داری روی اونم تاثیر میزاره و به راحتی و صحیحو سالم بدنیامی ...

انشالله عزیزدلم

نه من تو پذیرایی نشستم

بهشم گفتم ببخشید من زیاد نمیام کمکتون کنم چون باردارم

اونم گفت تو برو بشین اصلا نیاز به کمک ندارم😍😍😍😍