2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833145 بازدید | 290067 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

اره بابا قبلش یکم گرم کن بدنتو حتتتتما دم نوشی چیزی هم بخور برا متابولیسمت من دمنوش دارچین با چای سب ...

قبلش چالشام رو میرم چون صبح زود میزنم قبلش قهوه میخورم ست شبم قبلش چای سبز و دارچین میخورم ولی خیلی عرق نمیکنم 😂

اره بابا قبلش یکم گرم کن بدنتو حتتتتما دم نوشی چیزی هم بخور برا متابولیسمت من دمنوش دارچین با چای سب ...

پس چرا من داغ نمیکنم🤔🤔🤔

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏
آره عزیزم حتی تو یه لیوان بزرگ هم من درست کردم بازم کمی بیمزه‌ بود من فنجون میریزم همیشه  خیشمز ...

آره منم غلیظ دوست دارم 

خب وقتی قراره مثلاپنج تا بسته بخوریم مگه خود آزاری داریم تو دوتا لیوان آب زیپو درست کنیم چه تو یه فنجون چه دوتا لیوان همونه دیگه از نظر کالری و شکر و ... 

تو فنجون درست کنید حالشو ببرید 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
آره منم غلیظ دوست دارم  خب وقتی قراره مثلاپنج تا بسته بخوریم مگه خود آزاری داریم تو دوتا لیوان ...

حالا واقعا تاثیر داره🤔🤔🤔

بعضیا یه جووووری رنگ عوض میکنن ، که بخاطر نقض قانون کپی رایت ،آفتاب پرست ازشون شکایت میکنه!!😏😏😏

آخییییش حلقه م تموم شد 🤷‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀️

انگیزه#  

چاخالوووووووو ها بشتابی بشتابید به سوی حلقه و ۵۰۰ تا طناب ‌ 

عید نزدیک است 

نگاه های جاری و خواهر شوهر در کمین‌ است

خرید مانتو و شلوار در نزدیکی ست

بشتابید بشتابید

تیکر هدفمیییی   
2790
2778
2791
2779