2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست
اون گودزیلاس نمیفهمه مال پریه منم امروز باید میشدم نشدم هنوز شکمم باد داره روز دوم پری همچین میره تو ...

گودزیلان دیگه باید حرفشونو بزنن،،،حسودای پلاستیکی😁

ممنون از روحیه دادنت عشقم،،،😘😘😘

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گودزیلان دیگه باید حرفشونو بزنن،،،حسودای پلاستیکی😁 ممنون از روحیه دادنت عشقم،،،😘😘😘

اره... من چون این ماه سرمای بدی خوردم کلی انتی بیوتیک خوردم احتمالا یک هفته ای بیشتر باید این بادکردنو تحمل کنم😁😁

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
بچه ها برای اینکه هی نیان بگن من عضوم نیستم یا هر چی تا یکشنبه همه میتونن بیان و یکشنبه هر کی اسمش ت ...

سلام عزیزم اسممو کجا وارد کنم من فقط تو اندازه گیزی ها اسممو و اندازه هامو دادم خیلی دوست دارم تو تاپیکتون باشم لطفا منو کمک کنید اسمم هلما هستش

اره... من چون این ماه سرمای بدی خوردم کلی انتی بیوتیک خوردم احتمالا یک هفته ای بیشتر باید این بادکرد ...

الهی،،،

ما قوی تر از اونی هستیم که نشون میدیم،،،

با گودزیلاها سرو کله میزنیم و زندگی میکنیم این که یه ورم سادس😁😁

عزیزم اول تاپیک نوشتم تو توضیحات  من قدم ۱۶۰ هست و شروع رژیم با تاپیک ۷۵ کیلو بودم الان ۵۰ هست ...

بامداد جان یکشنبه پیش رو رومیگی  تو تاپیک وزن کشی؟

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
بچه ها تمام سایتارو واسه دیدن مانتو دلخواهم زیرو رو کردم بحق پنش تن تاعید یکم دیگه کم کنم بدم بدوزن ...

برا مام که تو مجازی با همیم متفاوت شدی عزیزدلم دیگه چه برسه به اونا که بات مستقیم در ارتباطن،،

منم😁😁😁😁الان خودم حس میکنم😁😁😁

خیلی خوبه از کجا پیدا میکنی اینارو

وزن شروع ۷۳/۷۰۰         قد ۱۶۴          هدف اول ۶۹   هدف دوم ۶۴       هدف سوم ۶۰         هدف نهایی ۵۶         تیکر برا هدف اولمه