2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1826517 بازدید | 290067 پست
سلام زیبا من نبودم اونوقت تو عکس گذاشتی!!!😱😱

اره🤣🤣ولی بخدا ۶ بار تلاش کردم لود نشد 

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای من ن کسی میره خونمون ن کسی میاد...صب ب صب محمد و میفرستم میره این در بستس تا وقتی بیاد....😫فقط ...

منم تو غارم خیلیم خیش میگذره ولم کنن این دوتارو هم میندازم بیرون خودم تنخایی باشم😁😁

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
منم تو غارم خیلیم خیش میگذره ولم کنن این دوتارو هم میندازم بیرون خودم تنخایی باشم😁😁

😂😂😂

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 

وای منم همینطور....بخصوص گودزیلا.......🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
لامصب تمومی نداره دیگه 😑😐😑😐 سگ.تو.این.گوج#   😊😊😂😂‍

😙😙😙😙😙

عزیز دلم ‌ دوج ندارم غمگین ببینمت😚😚😚

همیشه‌ شاد باش.  منم ار بعد حرف های شما عزیزا فهمیدم همیشه زندگی گوجو‌ هست😂😂بهتره که خودم گوجو نشم  چون جونی برام نمونده و کم کم زِرتم غم‌ سوز‌ میشه

گور بابای آراد و بابای آراد و زندگی و چیز های دیگه ‌ . فشار عصبی روم بعضی وقت ها زیاد میشه‌ دارم تمام سعی خودم رو میکنم که کمی آزاد باشم راحت باشم‌ سخته برام ولی چاره چیه ‌ واقعیت‌ اینه که نکنم این کار رو میدونم که عمری برام نمیمونه☺☺☺☺

تیکر هدفمیییی   
اگه دوس داری بفرس دوباره ببینم 

باشه باز میزارم خدا کنه لود بشه واسا

بیشور همش شب میومد ک شوهرم خونس.فقطم پنجشنبه جمعه ها میاد .اینسری بهش گفتم شوهرم خونس ادیت میشه.خستس ...

بیخیال بابا در و باز نکن بگو کار دارم...زیاد پر رویی کرد لنگشو بگیر بندازش بیرون😂😂😂

بیشور همش شب میومد ک شوهرم خونس.فقطم پنجشنبه جمعه ها میاد .اینسری بهش گفتم شوهرم خونس ادیت میشه.خستس ...

درو وا نکن 😆😆😆😆

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
😙😙😙😙😙 عزیز دلم ‌ دوج ندارم غمگین ببینمت😚😚😚 همیشه‌ شاد باش.  منم ار بعد حرف های ش ...

اره بابا سگ تو همه ی گوزا😂😂😂😂

خودمون.خوبیم#  

خودمون.عجقیم#  

گودزیلاها.فدامون.بشن#  

دنیا.با.ما.بهشته#  

😂😂😂😂😂😂😝😝😝😝

😙😙😙😙😙 عزیز دلم ‌ دوج ندارم غمگین ببینمت😚😚😚 همیشه‌ شاد باش.  منم ار بعد حرف های ش ...

فدات بشم من مهربونم😚😚😚😚😚من دردم میاد بیشتر میخندم😝😝😝😝فخط خودم میفهمم ی مرگیم هست دیگه کسی نوفهمه حالم خوب نبیده😂😂

هیچیم.شبیه.ادم.نشد# 😂😂😂😂😂