2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835957 بازدید | 290067 پست
میگفتی عزیزم گلم قشنگم کم گوه بخورحسوود  😒

همون ح الا خودشم بدتر از من چاقه😐ميگم ميخام اي يؤ دي رو در بيارم لكه بينيم زياد شده برگشته پرو پرو بمن ميگه خب ورزش نكن لاغري مهمتره يا سلامتت😬منم گفتم خانوم لاغري اولين شرط سلامتيه 👊ديگه گوه اضافه نخورد😂

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
زن گنده خژااااالت بکش اولا گریه نداره به خودت افتخار کن اراده به نخوردن یکی از مهمترین توانایی های ی ...

ای جونم 

انگیزه بده ی کی بودی تو 😘😘😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

@دوباره_زندگی  از خدا میخوام که به همین زودی بهترین صدای این دنیا رو بشنوی و صدای قلب کنجدت رو بشنوی.سال دیگه اینموقع یه نی نیه خوشگل و سالم و تپلی بغلت باشه و شب و روز از ذوق و خوشحالی اشک بریزی😍😍😍😍😍

سلام بچه ها جون خوبین؟ امروز همش با خودم میگفتم کاش زودتر با گروه بامداد آشنا شده بودم.و وزنمو کمت ...

اخی عزیزم انشالا ک ب همه ی ارزوهای قشنگ برسی فدات بشم🙏🙏

گفتی خدافظی دلم گرفت منم ک اشکم دم مشکم گلیه ام گلفت خب😭

زود زود بیا پیشمون عزیز جان🤗🤗🤗

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
همون ح الا خودشم بدتر از من چاقه😐ميگم ميخام اي يؤ دي رو در بيارم لكه بينيم زياد شده برگشته پرو پرو ...

با چک میزدی تو دهنش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

کالری مصرفی ۱۵۸ 

برم یک ساعت بخوابم سرحال پاشم تا عصر ورزش کنم😪😴

بنظرتون خواب زیاد دلیل خاصی داره 🤔

بچه ها کسی هست خوابالو باشه من مجردم بودم خیلی خوابالو بودم و خواب و به همه چیز ترجیح میدادم 

کسی هست ک تعقیر کرده باشه 🤔

پوست.مو 💇   تایپیک.ورزش 🏃 وزن شروع ۶۸/۵۰۰😒 هدفم ۵۷ (♥_♥)  من میتونم چون دوستایی خوبی کنارم  دارم (بامدادخمارعاشقتم
ن من برنج نمیخورم خدایی رعایتم زیاد میکنم ولی خب توام ماشالا ورزشات زیاده..‌‌شیرم ک میدی توام مطمئنن ...

امروز شاید کم وقت کنم ورزش کنم.شوهرم زود میاد میگ فقط بشین ور دلم.هیچ کار نکن.نمیزاره ورزش کنم.بلکه دیگ بهش خیلی گیر بدم خودش بهم‌ تمرین میده ورزش میکنم.سبک تمرین میده از قصد بیشور.

مربیه باشگاس‌.هرچی ورزش میکنم میگه اینجاش غلطه اونجا غلطه.این برات سنگینه.این برا خانوم ها نیس.این کوفته اون زهره😂😂😂😂

سلام صبح بخیر.روزاول خگخ تااینجا خوب پیش رفته😁😎

صبح؟شیب؟بام؟🤣🤣

سلام بچه ها جون خوبین؟ امروز همش با خودم میگفتم کاش زودتر با گروه بامداد آشنا شده بودم.و وزنمو کمت ...

ای جونم عزیزم قربونت منم عاشقتم 😘😘 

ایشالا زود باردار بشی و بارداری خوبی داشته باشی 

زود بهمون سر بزن که دلمون تنگ میشه ♥️♥️♥️

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
امروز شاید کم وقت کنم ورزش کنم.شوهرم زود میاد میگ فقط بشین ور دلم.هیچ کار نکن.نمیزاره ورزش کنم.بلکه ...

ن من چالشارو همرو انجام دادم شد ۱۵ دقه

بعدش ۱۰۰ تا طناب ۵۰ تا پروانه ۳۰ تا دراز نشست عصرم باز ی سر قراره برم ارایشگاه بعدش بیام برقصم و باقی ورزشا

اخه شوهر من ناهار و شاما فقط خونس

قلبون تو برم ک انقققققققققد برا من تایپ کردی عشق جانم😘😘😘😘😘😘😘😘 سختمه بخدا شهرزادی همش میگم چ ...

ببین عزیزم ی شبه نمیشه ره ۱۰۰ ساله رفت متاسفانه ادم زود چاق میشه دیرم لاغر ولی اگه همه چی رو درست انجام بدی دیگه هرگز برنمیگردی به این وزن...من خودم خدای پهلو بودم بخدا قشنگ انگارکمربند چربی دور کمرم بود پدرم درومد با چالشا تا از بین رفتن ورزشای فیله ی شکم و دراز نشست زیاد انجام بده باعث میشه معدت کوچیک بشه قبل وعده های غذایی ورزش کن اشتهاتو کم میکنه...بعدم خیلیا که لاغرن انگار عدد یک هستن هیچ ناهمواری ندارن ما میخوایم بدن خوش فرم بسازیم قدم اول لاغر شدنه قدم بعدی فرم دادنه...هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد...سختکوشی همیشه جواب میده قوی باش☺💪💪

انگیزه#  

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
همون ح الا خودشم بدتر از من چاقه😐ميگم ميخام اي يؤ دي رو در بيارم لكه بينيم زياد شده برگشته پرو پرو ...

😂😂 وا ورزش و لاغری مهمه یا سلامتی 😮 

بگو گلم سنتی و صنعتی رو باهم قاطی نکن 😝😝

با چک میزدی تو دهنش🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

چه همتون خشن شدید حالا 😂😂😂

میگفتی هیچم معلوم نیست حسودی🤣🤣🤣

اره والا پرو ميگه شما زنا ي پا دكتر شدين گفتم كارشناس تغذيه شدن كه كاري نداره😂شات آپ بابا

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡