2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833018 بازدید | 290067 پست
قضیش چی بوده؟

میگه دختر خواهرشوهرش با نامزدش تو جنع لب میگیرن پیش پدرومادراشون .از اونطرف میگه تادعواشون میشه میگن میخواجدابشیم وجدام نمیشن البته

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

من گژنمه من گژنمه😖😖😖 چيپس ميخام با ماس موسير🍦🍦،هي بخورم يك دل سير🥔🥔./بامدادنياد تف كنه روم💦، ...

😂😂😂👌👌👍🏼

بمیرم گشنگی فشار آورده 😝

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

انگیزه#  

چی بهتر از داشتن یه بدن سالمه . چی بهتر از داشتن یه آینده ی بی درده چی بهتر از اینه که بخاطر لاغر بودن جوونتر بنظر بیام .

چی بهتر ازینه که وقتی توی خیابون توی مجالس توی جمع هستم بتونم با آرامش راه برم بشینم و صحبت کنم و نگران قوسها و برآمدگیهای نا هنجار بدنم نباشم😆

من تا عید اونچیزی میشم که همیشه از خودم تصور داشتم یعنی خود واقعیم😆 پدر انگیزه بسوزه😆😆

کجاش رو مشکل داری ‌ مانکن جدیدا به روز شده  از صفه ی اول برنامت‌ یه اسکرین برام بگذار بهت بگم ‌ ...

فدات شم چشم الان میزارم آخ جون😄😍اصن نمی دونم کجا باید بنویسم مثلا امروز ۲ تا کف دست نون بربری خودم 🙈البته مثال زدما نخوردمممم😉کلا نمی دونم کجا بنویسم که بهم بگه امروز چقد کالری مصرف کردم! بعد مثلا الان نوشتم ۱ کف دست نان بربری همش می نویسه که بقیه ی گزینه هارم پرکن که مثلا چقد انرژی و کربوهیدرات و .... داره 

خداکنه تونسته باشم منظورمو درست برسونم بهت 😶😓

نه دیگه خواهر باید بشه حداقل ۶۹/۹۵۰😂😂😂😂

ترازو من ۵۰واینارو نشون نمیده

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

سلام  قضیه این پیتزا چیه به همه تعارف میکنی؟ 😂😂😂

خوشمزه است دارم تعارف میکنم 😋😋😋😋😊

وزن اولیه ۸۵😥😥وزن هدف اول ۷۵🙂🙂وزن هدف دوم ۶۵☺☺وزن هدف طلایی ۵۸😍😍😎😎😎
داشتیم خواهر تو که از دوستامم بدتری 😞گاو درونمم میگه پاشو بخور 🐮 کالریمو رو ۱۳۰۰ میبندم زیاد وقت و ...

من چون مث بقیه فست نبودم.تنبل درونمم اجازه تحرک نمیده دل دردم دارم ک ازترسش پشتمو کردم هولاهوپ.از شما عقبم!واسه همین شیطون درونم داره کم کم بیدار میشه.یه ضرب المثلی هست ک میگه یالاغرشو یا اگه نمیتونی دوستاتوچاق کن!

چه خوب! نگفتی با این برنامه ماهانه چقدر کاهش وزن داری؟ من ماهی ۲/۵ الی۳ کیلو کاهش میخوام بدون فست و ...

عزیزم وزنت ضربدر بیست منهای صد اگه ورزش و فست داری 

اگه ورزش جدی و فست نداری وزن ضربدر بیست منهای ۲۰۰تا۳۰۰

ولی چون میگی متابولیسمت پایینه حتما ورزش کن 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
واقعا ۸ کیلو ؟😍

بله گلم‌

تیکر رسیدن به هدفم.....  سرشانه خدا بگذار تا قصه عشق را چنان زیبا بخواندکه نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت به رقص درآیی قصه عشق تنها “انسان” بودن ماست . . .🙏🏻❤️....همه دنیام دوقلوهام😍
داشتیم خواهر تو که از دوستامم بدتری 😞گاو درونمم میگه پاشو بخور 🐮 کالریمو رو ۱۳۰۰ میبندم زیاد وقت و ...

وزنت چنده کالریامون مثل همه تقریبا

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز