2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1833018 بازدید | 290067 پست
جداشدن اونوقت؟لب؟؟؟؟؟واقعا؟؟؟؟؟؟؟

نه هنوز ولی هنوز نامزدن و هر سری دعوا دارن میگن جدا میشیم 

آره واقعا لب خیلی هم عمیق 😂😷

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
من سلام کردم چرا هیچ کس جواب سلاممو نداد؟  قرار شد رژیم نگیرمولی قرار نبود که محو شم😒😒😒😒

سلام عشق جان.خوبی گلممم؟؟؟؟

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بامداد جون من از صبح تا حالا ۷۰۰ تا سوزوندم. ۵۰۰ تا هم خوردم.خیلی ضعف دارم چ کنم😁

تحمل 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اینهمه نقشه کشیدم فردا خوبه دقیق ۷۰باشم ضایع میشم باید تا هفته دیگه صبرکنم😂😂😂

۷۰قبول نیست؟

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

سلام دوستان هعیبی . دلم انگیزه ی سابقمو میخواد قبلنا اراده ی قوی داشتم برا حفظ وزن و رعایت کالری ش ...

انگیزه# 👉🏼👉🏼رو بخون 

نه بوخدا دیگه نمیخورم....اگرم بخورم ۱۵۰۰ تا ک نمیشه🤣🤣🤣 دلت.بسوزه#  

کاشکی مجبوربشی بخوری .#وقتی فردا کم نکردی میبینی دل کی میسوزه😛

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

قدم ۱۵۷ و چاقی بیشتر تو بالاتنه ست. قدیما کلی ورزش میکردم و حلقه میزدم ولی الان کمردرد دارم و میترسم ...

عزیزم ورزش هایی که فشار کمتر روی کمر هست انجام بده فست رو با ۷۰۰ بگیر یا اگه سختته فعلا نگیر 

نه هنوز ولی هنوز نامزدن و هر سری دعوا دارن میگن جدا میشیم  آره واقعا لب خیلی هم عمیق 😂😷

زشته واقعا!اولین باره چنین چیزی میشنوم!!!

سلام سمیرا جونم خوبم تو چطوری عزیزم؟ 

منم خوبم خداروشکرررر‌.

وزن شروع:۷۶🥴وزن پایان رژیم سال ۹۷ :۵۵🤩وزنم تا ۶۳ سال ۱۴۰۱ برگشت ولی دوباره  شروع کردم 💪وزن فعلی ۵۶😍حرفی ندارم جز اینکه :از وقتی لاغر شدم حالم خیلی خوب شد 🤩🤩❤
زشته واقعا!اولین باره چنین چیزی میشنوم!!!

قضیش چی بوده؟

برسونش ۱۵۰۰جان خودت.کالری مجازت چنده؟من تقریبا ۱۲۰۰!منم اگه تنبل درونم بزاره میخوام ۵۰۰تاشو بسوزونم ...

داشتیم خواهر تو که از دوستامم بدتری 😞گاو درونمم میگه پاشو بخور 🐮 کالریمو رو ۱۳۰۰ میبندم زیاد وقت واسه کم کردن ندارم ، پاشو تکون بده ... تکون بده .....تنبلی نکن 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤
عزیزم ورزش هایی که فشار کمتر روی کمر هست انجام بده فست رو با ۷۰۰ بگیر یا اگه سختته فعلا نگیر 

سلام بامداد جون.ی نظر خواهی داشتم ب نظرت تثبیت سخت یا رژیم؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز