2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1830084 بازدید | 290067 پست
بامداد جون گفت امروزو عادی ببندم چون مریضم فردا فست باشم.چند روزه مریضم ولی امروز واقعا هم حالم بدتر ...

عزیزم بازم اگه فردا حالت خوب نبود نمیخواد فست باشی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
میرفتی میکشتی خب چ کاریه میگی نه کلی کالری میسوزونه بابا منکه با اشاره میرم سوسکی خخخخخخخ

بابا به اون باشه كلا بايد سوسك كشي  كنيم🤣🤣🤣

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بامداد جون گفت امروزو عادی ببندم چون مریضم فردا فست باشم.چند روزه مریضم ولی امروز واقعا هم حالم بدتر ...

ایشالله زود خوب بشی عزیزم

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 

منم پنجرما لازم ب ذکره همیشه دل درد شدید میشم چای نبات میخورم ساکت میشه ولی فعلا دردام شروع نشده دیشب دلم درد گرفت قرص خوردم دیگه نمیخام چای نبات بخورم کالری داره نبات همون قرص میخورم

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
عه جدی😃😃اگه بیتلبیتی کرده اطلاعات سری رو لو داده بگو قیمه قیمش کنم بدم بچه ها صبحونه ی بعد فست بزن ...

نه بابا در حد هم نه😂😂

🟠گروه نارنجی 🟠 وزن شروع ۸۴ قد ۱۶۳ تاریخ شروع ۱۴دی ۱۴۰۱ وزن هدف ۷۰ ✅.ما هیچ الهی همه تُ :) ♡
منم پنجرما لازم ب ذکره همیشه دل درد شدید میشم چای نبات میخورم ساکت میشه ولی فعلا دردام شروع نشده دیش ...

پنجری ربطی نداره دنبال بهانه ای 😈 

اون مریض هم شده معدش هم درد میکنه حسود#   😝

چایی نبات میتونی بخوری ولی کالریش رو‌حساب کن ولی مفنامیک بخوری هم خوب میشی  

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

سعیمو میکنم بگیرم قربونت برم اگه نشد عادی میبندم الانم مطمئنم کم کردم.شب به جاش ورزش میکنم

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

خب عزیزم پنج ساله که اراده نکردی خسته نشدی که هم لاغر نشدی هم احساس خوبی نداشتی ازین اضافه وزنت حتی ...

لااااااااایک

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

چرا عزیزم ؟؟

فدات شم عزیزم. یه اتفاقایی دیروز افتاد که ناراحتم کرد. البته الان حالم بهتره

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
عزیزم نون خشکی که از بیرون میخری و نون تیری هست رو همونی که مانکن زده حساب کن کمتر از لواش  من ...

فدات گلم

تصمیم گرفتم نخورمش

چون کالریش زیاده و منم ترازو ندارم وزنشو حساب کنم. برای همین نمیخورش عزیزم

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
ای بابا گیج شدم☹️  میشه  بیخیال شی نون خشک نخوری ؟؟😂😂

نه گلم نمیخورم

چون توی مانکن اشاره مستقیم بهش نشده، منم ترازو ندارم، قطعا کالریش اشتباهی حساب میشه. نمیخورم عشق دل مهربونم