2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1829119 بازدید | 290067 پست
بسیار سپاسگزارم عزیزم ببخش هی سوال میپرسم 😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘😘 باید منو تحمل کنی آش کشکه خا ...

این چه حرفیهههه بیتلبیییتت 😒😒

😚😚😚😚😚😚عزیزمی

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
اینجا بوی آش رشته میاد   نامسلمونا معلوم نیست کدومش سر ظهری توی سرما دلش هوس آش کرده پیش خودش ...

😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بامداد جون من میخوام لاعر بشم. چکنم از ۸۰باید بشم ۵۰..اراده ندارم خدایا خستم

عزیزم توضیحات پست اول رو بخون بعد هر سوالی بود بپرس 

انگیزه# 👉🏼رو بزن روش و پست ها رو هم بخون 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
بامداد جونی من تا الان هیچ کدوم از روزامو1200نبستم بین 900تا1200 هستم.اشکالی داره؟

آره 😑🔫 

سلام من امروز روز 3 پری هست فردا وزنکشی رو انحام ندم ⁉️

97/10/2⬅️85😠                              97/10/9⬅️81.5😡                          97/10/16⬅️80.5😵                               97/10/23⬅️79.5😖             97/11/7⬅️❓❗                                         ممنونم ازتون بچه های تاپیک بامداد خمار 💖💋
سلام من امروز روز 3 پری هست فردا وزنکشی رو انحام ندم ⁉️

سلام نه 

بامداد جون‌سلام هستی عزیزم‌؟ من امروز روز اول رژیم و فستم اشکالی نداره ؟فردا تو تاپیک وزن وزنم و وار ...

سلام عزیزم♥️ نه گلم وارد کن 

این چه حرفیهههه بیتلبیییتت 😒😒 😚😚😚😚😚😚عزیزمی

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙😙

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
😂😂نه وزن نکردم.4شنبه رفتم رو ترازو ک دعوام کردی. تا فردا دق میکنم

😒😒 فردا هم وزن نکن بزار یکشنبه ی آینده 😈 

چند روزه رژیمی ؟؟؟