2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832920 بازدید | 290067 پست
جیگروک منی😚😚

شهرزادم losebely رو سه سطحشو میرفتی یا سومیمو

من بار اول ۲ سطحشو میرفتم بعد سومیو 

دفعه بعدش دوباره فقط سومیو رفتم

الان دوباره سومیو برم با تعداد بالا ؟

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بامداد جون من میخوام لاعر بشم. چکنم از ۸۰باید بشم ۵۰..اراده ندارم خدایا خستم

خدایا بحق اشکهای و ناله های حضرت علی(ع)وحضرت زهرا(س)و بحق غریبی امام حسن(ع)و بحق مظلومی امام حسین(ع)و بحق دلشکستگی حضرت زینب (س) و بحق شیرخوارگی علی اصغر امام حسین (ع)مارومنتظر نذارو نی نی بهمون نی نی های صالح و سالم  بده الهی آمین. هر چی نی نی بیشتتر خوشبخیم بیشتر ان شاءالله. 🤰🤰👨‍👩‍👧‍👦👨‍👧‍👦👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧👩‍👧‍👧🤲🤲

ما بهت انرژی میدیم 

منم مثل تو بودم ولی الان یک هفتست اراده کردم صفحه اولو بخون

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 
ی لیوان(لیوان دسته دارای فرانسوی) خوراک لوبیا چیتی چقدر کالری داره دوستان؟

توی مانکن خوراک لوبیا چیتی را هر یک قاشق غذاخوری را زده 38.7

کالری لوبیا چیتی پخته، بدون هیچ ماده و افزودنی دیگه، فرق میکنه البته

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
خیلی ممنون خودم درک میکنم که چیز عجیبی نیست ومنم هم تا خالا فست نگرفتم و همیشه از کالری روزنا 200 اض ...

عزیزم اگه بخوای لاغر بشی باید کمی هم سختی بکشی 

اتفاقا روش قبلی و مدل غذا خوردنی که قبلا داشتی ناسالم بوده که وزنت زیاد شده پس نگران نباش که مثل قبل نیستی مطمئن باش الان که سالم تر و با فکر تر غذا میخوری بدنت سالم تره  

شام هم خیلی سخت نگیر غذای نونی هم میتونی بخوری 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
اینجا بوی آش رشته میاد   نامسلمونا معلوم نیست کدومش سر ظهری توی سرما دلش هوس آش کرده پیش خودش ...

آش رشته وای دلم خواست خدا بهت رحمکنه عزیزم 

عجیب در معرص امتحان الهی قرار داری😁😁😁😁

تلاش ، جادویی هست که موفقیت را میسازد😀
اینجا بوی آش رشته میاد   نامسلمونا معلوم نیست کدومش سر ظهری توی سرما دلش هوس آش کرده پیش خودش ...

الان مامانم سبزیشو خرید گفتم درست کنی خونت حلاله😂😂من ک رژیم دارم تو خونه همه چیو ممنوع کردم😂

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54 

مرتب بیا توی این تاپیک و حضور داشته باش. ارادت خودکار قوی میشه

دوست من! حرف نامربوط زدن، زدنِ خودت به کوچه علی چپ، انکار کردن، پیچوندن، انکار حقیقت، و.... راه پاسخ دادن به نظرات مخالف با نظرت نیست. یاد بگیر که اشتباهتو بپذیری. فرهنگ گفتگو را برو یاد بگیر و تا وقتی منظور طرف مقابلت را درست نفهمیدی، اظهار نظر نکن. یا حداقل بپذیر که اشتباه متوجه شدی.                  دوستان نینی سایتی گرامی!! لطفا اگه نظری مخالف نظر من دارید، منو ریپلای نکنید. بیاید یه کم بزرگ بشیم و یاد بگیریم که هر کس نظر خودشو داره. اگه مخالفی، نظر خودتو بده و برو، ولی منو ریپلای نکن
سلام بامدادجون من تازگیا وقتی فست هستم بدجور سردرد میگیرم چون میگرن دارم البته قبلاً زیاد اذیت نمی‌ش ...

سلام عزیزم آب زیاااااد بخور کم آبی باعث سردردمیشه 

روزهای معمولی رو‌همون ۱۲۰۰ باش فست ها رو ۷۰۰ 

هر روز ۱۰۰۰ باشی بدنت به کالری عادت میکنه و ممکنه کاهشت کم بشه 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
شهرزادم losebely رو سه سطحشو میرفتی یا سومیمو من بار اول ۲ سطحشو میرفتم بعد سومیو  دفعه بعدش ...

سه سطحشو میرفتم ماه دوم تعداد حرکات هر سطحو بالا بردم تا جایی که با انجامش بدنم درد میگرفت اگه برات اسونه چندتا بزن بالاتر که بدنت درد بگیره دوست جونم 

هرطایفه ای ز من گمانی دارد/من زان خودم هرآنچه هستم،هستم
بامداد جون یعنی من کم کردم؟خودم فک میکنم هیچی کم نکردم😢

مگه من ترازو ام 😂

نمیدونم که مگه وزن کردی ؟؟ 

اگه یکهفته هست که رژیمی فردا وزن کن

چرا کم نکرده باشی ؟؟؟ 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز