2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1832921 بازدید | 290067 پست
سلام بامامانم اینا قهرم خودمم نتونستم برم دانیال و ارمان هم هستن یک حرم برم وبیام ۵۰خرجم میشه باو ...

قهرچرا؟الان یک ماه بیشتره اونجاست گفتم تا یه چهار روز میاد خانم بدقول.اول گفتی مشکل دارم بعد گفتی امتحان دارم بعد گفتی با بچه ها نمیشه بعد گفتی هواسرده الان باز میگی بچه ها؟نکنه دوست نداری بری وچون من چندباره میگم معذب میشی؟

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بامدادجون من تقریبا یه هفتست شروع کردم دوروزه مریض شدم نمیدونم چمه تکرر ادرار وسوزش گرفتم یه روز حال ...

عزیزم نباید از رژیم باشه. اخه کمخوری یا سالم خوری که سوزش ادرار نمیاره. ممکنه معدت ویروسی شده باشه یا عفونت گرفته باشی

بی حالی رو ممکنه بشه ربط داد که اونم باید قرص مولتی ویتامین بخوری و غذاهایی بخوری که علاوه بر سالم بودن مقوی باشه

قهرچرا؟الان یک ماه بیشتره اونجاست گفتم تا یه چهار روز میاد خانم بدقول.اول گفتی مشکل دارم بعد گفتی ام ...

😑😑😑😑این حرفا چیه

خب هردفعه یک مشکلی برام پیش میاد چکار کنم؟

وقت کنم میرم منم دلم زیارت میخواد

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
باید کالریشون رو حساب کنی دیگه همه رو نباید باهم بخوری   ولی روغن زیتون و‌شیر کم چرب که حتما ب ...

وای الهه جون من اصلا نمیتونم روغن زیتون بخورم مگر قاطی  سسی چیزی باشه حالم بد میشه

ولی شیر میخورم غیر از روزای فستم 

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!

انگیزه# هرسری منو هرکی میبینه میگه واااای چ لاغر شدی😁میخام اینسری ک عروسی داریم اونم ۲ تا دهنشون باز بمونه🙄

بچه های زیبا روی و زیبا اندام😁

من از وقتی با شما رژیم میگیرم اصلا رژیم برام‌سخت نیس🙄

و خیلی هم داره بهم خوش میگذره

بامداد جون ایشالا جات وسط بهشت باشه😃ما رو ب ارزومون میرسونی😁💕💕💖💗💟💝💕💗💝💕💖💗

عزیزم رژیم کالری شماری که چیز عجیبی نیست یا رژیم سریع نیست که نسازه با سالم خوری و ورزش که  آدم ...

خیلی ممنون خودم درک میکنم که چیز عجیبی نیست ومنم هم تا خالا فست نگرفتم و همیشه از کالری روزنا 200 اضافه خوردم 

ولی غذام وخورد خوراکم تقریبا خخیلی کم خیلی کم شده نسبت به قبلا شبا شاید با اندازه نهارم میخوردم ولی الان شامم فقط میوه است باشیر و غذا رو کلا از شام حذف کردم

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
مردم جمعه خونشونو تمیز میکنن.واس ماها بدتر بهم ریخته میشه. شوهر منم نمیزاره وقتی خونس کار کنم🤔بجاش ...

من پنجشنبه تمیزکاری کلی میکنم ولی جمعه ترکیده تحویل میگیرم دوبار شنبه باید خونه تکونی کنم 

خدا خیرت بده چند وقت پیش گفت من ناهار درست میکنم چنان آشپزخونه رو کن فیکون کرده بود یه لقمه غذا خوردم انقدر شستم و جمع کردم همش هضم شد😒😒

هر دودیقه هم میگفت خیلی خوشمزه شده بودا😂😂

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
انجیر  روغن زیتون  شیر خیلی سرررد  شربت انجیر  آلو  برگ سنا  و د ...

سلام بامدادجون من تازگیا وقتی فست هستم بدجور سردرد میگیرم چون میگرن دارم البته قبلاً زیاد اذیت نمی‌شدم به نظرت من اگه هر روز ۱۰۰۰کالری بخورم وفستهارو نگیرم بازم وزنم کم میشه،کالری مجازه هر روزم ۱۲۰۰تاس

نه خیس کن تو اب همونجوری که برا شربت اماده میکنی فقط شکر نریز با اب بخور

اهان باشه دستت درد نکنه عشقوووووم😘

وزن شروع》90 وزن هدف》۶۵...پشت کرده ام ب گذشته...ب روزهایی ک با اندوه شب شدند...دشمن شده ام با آنها ک مرا ن تنها یکبار بلکه هزار بار آزردند رو ب آینده ای نشستم ک هیچکدام از آن آدمها و روزهای ملالت امیز،درونش جایی ندارند.مادربزرگ همیشه میگفت:روی زخم های دلت مرهمی نگذار!صبر کن بسوزند و بفهمند دستی نیست برای مداوایشان آنوقت یاد میگیرند با هر حادثه خراش برندارند...گذشته ام را بی هیچ دوایی رها کرده ام،دشمنانم نیز در مخروبه ترین قسمت مغزم.باید یاد بگیرم برای هر رنجشی پماد امید بخشی نیس؛درد را باید تجربه کرد تا دیگر هر زخمی،روح را ب انزوا نبرد...حالا آدمی شده ام بیگانه با انچه تصور میکنی.هرچقدر میخواهی طعنه بزن و کنایه هایت را در دهانت بچرخان!من تنها آینده ای را میبینم ک نه برای تو جایی هست نه روزهای  هدر رفته!مادربزرگ قربان دهانت راست میگفتی:مرهم همیشه دوای درد نیس،گاهی باید بی اهمیت بود درد خودش از خانه میرود...!
سلام عزیزم خوبی یه سوال داشتم میگم از فردا رژیم پروتئین رو بگیرم یا بذارم هفته بعد بگیرم آخه دو سه ر ...

فردا وزن کن ببینم چندی 

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
عزیزم نباید از رژیم باشه. اخه کمخوری یا سالم خوری که سوزش ادرار نمیاره. ممکنه معدت ویروسی شده باشه ی ...

شما مولتی ویتامین میخوری 

اگه بخوام بخرم میشه اسم کاملشو بگی

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز