2777
2789
عنوان

زندگی سالم و کاهش وزن (بامداد خمار ) تاپیک جدید

| مشاهده متن کامل بحث + 1835938 بازدید | 290067 پست
آره عزیزم 

سلام گلم من همون ۵۶ام

اما گاهی پرخوری میکنم میشم ۵۸مثلا(این عادیع؟)

کلا این دوما بین ۵۶و۵۸تعقیر میکنم دوبارع رژیم شروع کردم هدفمم ۵۰کیلوه

امروزم فستم تاعید میتونم ۶کیلو کم کنم

قشنگ معلومه بعضیا قرار بوده سقط بشن😏😏😀
ممنون بامداد جون.هرچی کم میکنیم از صدقه سریه تو کم میکنیم والا.😍😍😍

قربونت عزیزم 

خودت با اراده ای 😘😘

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

[QUOTE=80033179]بامدادجون من تقریبا یه هفتست شروع کردم دوروزه مریض شدم نمیدونم چمه تکرر ادرار وسوزش گرفتم یه روز      تکرر ادرار ب رژیم چه؟قرص لاغری مصرفی میکنی؟ممکنه بهت نساخته باشه اگه چیزی میخوری

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

منم فستم دیگه قول قول میخوام شروع کنم دوباره 😎😎😎😎😎

سلام 😘👌😍

برای شروع رژیم👈🏼 توضیحات روبخونیدو بیایید👈🏼تاپیک رژیم      به راحت نفسیگنج پایدارمجوی،شب شرابنَیَرزدبهبامداد خمـار 
سلام من انگیزه ام اومده پایین یه خورده انگیزه میخام

انگیزه# بزن رو هشتگ و پست ها رو بخون 

دوستان لطفا انگیزه بدین وراه حل  چیکار کنم اشکال از کجایه رژیممه حتی اب سرد میخورم حالم بد میشه احساس میکنم معدم خیلی ضعیف شده  واینکه من شبا خیلی دیر میخابم و خیلی معدم خالی میمونه صبح که میخوام اب بخورم  تیرودید دارم وقتی ناشتا میخوام با اب قرص بخور ااب سرد حالمو بهم میریزه معدم خودش مچاله میکنه انگار  ولی با چای اونطوری نمیشم

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
سلام دوست عزیز من تقریبا 7 روزی هست تو رژیمم ولی دیروز حالم بد شد و حالت تهوع گرفتم ونصف شبی گلاب ب ...

خب عزیزم ما که دائم میگیم باید ۸ لیوان آب بخورید 

ممکنه ویروس باشه برو دکتر 

سلام گلم من همون ۵۶ام اما گاهی پرخوری میکنم میشم ۵۸مثلا(این عادیع؟) کلا این دوما بین ۵۶و۵۸تعقیر می ...

سلام عزیزم.خوبی؟نیستی؟تصمیم نگرفتی بری هتل یا مامانتی کسی بره؟☺مثلا اونو روز تولدت بهت دادم😄

یه صلوات برام بفرستین لطفا😘ب نیت اینکه خداحاجتموبده😘😍امیدوارم هرچی ازخدا میخواین بگیرین❤

آره والا جمعه ها اگه خونه باشیم خونمون میترکه دست به ظرف و جمع و جور کردن بزنم ناراحت میشه ...

مردم جمعه خونشونو تمیز میکنن.واس ماها بدتر بهم ریخته میشه.

شوهر منم نمیزاره وقتی خونس کار کنم🤔بجاش بهش میگم شام هارو بپزه اگه میخاد  من کار نکنم😁

انگیزه# بزن رو هشتگ و پست ها رو بخون 

سلام عزیزم خوبی یه سوال داشتم میگم از فردا رژیم پروتئین رو بگیرم یا بذارم هفته بعد بگیرم آخه دو سه روز من کالری شماری نکردم فقط خوردم امروز هم فستم

[QUOTE=80033179]بامدادجون من تقریبا یه هفتست شروع کردم دوروزه مریض شدم نمیدونم چمه تکرر ادرار وسوزش ...

قرص فقط قرص اهن تازه شروع کردم شبا میخورم  وقرص تیرویید

💗تاپیک بامداد خمار 💗وزن الان ۷۵🤷‍♀️
بامداد خمار عزیز میشه درمورد لاغری تو شیردهی هم توضیح بدین؟

عزیزم اگه نی نی هفت ماهش تموم شده و غذای کمکی میخوره 

میتونی رژیم رو شروع کنی توضیحاتش پس اول هست ولی فست و خگخ رو نگیر و دولیوان شیر کم چرب هم اجباریه ورزش هم حتما داشته باش 

سلام خوشگل خانما 

من از صبح99کالری خوردم

از9ونیم هم رفتم پیاده روی تا الان 

تیکر لاغریمه امیدوارم به هدفم برسم😍 شروع رژیم 97.10.22وزن اولیه 70❤67/600❤66/600❤65/800❤❤وزن هدف54